קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

סרפד צורב Tagliatelle עם פרוטי די מארה

סרפד צורב Tagliatelle עם פרוטי די מארה
עקיצת סרפד Tagliatelle עם Frutti di Mare עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 998 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח סולת, שמן זית כתית מעולה, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק סרפד צורב, סרפד צורב פסטו, ו סרפד צורב של Dh לטגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
בינתיים, באמצעות כפפות פלסטיק, עלי סרפד נפרדים וגבעולים וזורקים גבעולים. הגדר אמבט קרח ליד התנור ושחרר עלי סרפד לתוך מים רותחים. אפשר בישול 1 דקה, לנקז מיד לטבול באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
3
מסננים את העלים על ידי לחיצה בין 2 צלחות כדי להסיר את כל הלחות.
4
מניחים בקערה של מעבד מזון. להתמזג עם שמן זית עד התערובת יש emulsified לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
בקערה בגודל בינוני, לשלב להדביק סרפד וביצים. תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך היטב באמצע הקמח ולהוסיף את הביצה ואת תערובת סרפד. באמצעות מזלג, להתחיל לשלב את הקמח, מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קערהקערה
6
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
7
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. באמצעות מכונת גלגול פסטה, מגלגלים בצק להגדרה הכי דקה וחותכים לסרטי 1/8 אינץ'. קו מגש גיליון עם נייר קלף ומפזרים בנדיבות עם סולת. מניחים בעדינות פסטה על גבי סולת, מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
בצקבצק
פסטהפסטה
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
8
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
9
בתוך 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, צ ' ילי ומבשלים עד חום בהיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
11
מוסיף את הצדפות ומולים ו לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
צדפותצדפות
12
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר, ומבשלים שתי דקות. זרוק פסטה לתוך מים רותחים ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות. בינתיים להוסיף את השרימפס ולהעלות את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
פסטהפסטה
מיםמים
ייןיין
13
מוסיפים את החמאה ומערבבים בזהירות כדי לא להסיר את המולים והצדפות מהקונכיות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
חמאהחמאה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
14
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת עם תערובת רכיכות, מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים להתלבש היטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת