עקיצת סרפד Tagliatelle עם Frutti di Mare עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 998 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח סולת, שמן זית כתית מעולה, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק סרפד צורב, סרפד צורב פסטו, ו סרפד צורב של Dh לטגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
2
בינתיים, באמצעות כפפות פלסטיק, עלי סרפד נפרדים וגבעולים וזורקים גבעולים. הגדר אמבט קרח ליד התנור ושחרר עלי סרפד לתוך מים רותחים. אפשר בישול 1 דקה, לנקז מיד לטבול באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורב
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
כיריים
3
מסננים את העלים על ידי לחיצה בין 2 צלחות כדי להסיר את כל הלחות.
4
מניחים בקערה של מעבד מזון. להתמזג עם שמן זית עד התערובת יש emulsified לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
5
בקערה בגודל בינוני, לשלב להדביק סרפד וביצים. תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך היטב באמצע הקמח ולהוסיף את הביצה ואת תערובת סרפד. באמצעות מזלג, להתחיל לשלב את הקמח, מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורב
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
קערה
6
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
בסיס
7
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. באמצעות מכונת גלגול פסטה, מגלגלים בצק להגדרה הכי דקה וחותכים לסרטי 1/8 אינץ'. קו מגש גיליון עם נייר קלף ומפזרים בנדיבות עם סולת. מניחים בעדינות פסטה על גבי סולת, מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סולת
בצק
פסטה
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
8
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
9
בתוך 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, צ ' ילי ומבשלים עד חום בהיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פלפל צ ' ילי
שום
11
מוסיף את הצדפות ומולים ו לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולים
צדפות
12
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר, ומבשלים שתי דקות. זרוק פסטה לתוך מים רותחים ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות. בינתיים להוסיף את השרימפס ולהעלות את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
פסטה
מים
יין
13
מוסיפים את החמאה ומערבבים בזהירות כדי לא להסיר את המולים והצדפות מהקונכיות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
מולים
חמאה
קונכיות פסטה
צדפות
14
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת עם תערובת רכיכות, מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים להתלבש היטב ומגישים.