כריכי הבננה שוקולד צ'יפס של ג' ני מקוי
אם יש לכם בננות בשלות בינוניות, קמח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כריכי שוקולד צ'יפס ובנאן גלידה, שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup, ו חמאת בוטנים מלוחים וגלידת פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה, סוכר מגורען, סוכר ממתקים, וניל במהירות בינונית עד אור ורך. להפחית את המהירות נמוכה ולאט לאט להוסיף את הקמח והמלח. המשך לערבב עד משולב היטב. מערבבים לאט את שבבי השוקולד וממשיכים לערבב בערך 1 דקה.
הסר את הבצק מהמערבל והנח בין 2 גיליונות גדולים של נייר קלף.
מגלגלים את הבצק לעובי של רבע אינץ'.
להסיר את שכבת הקלף העליונה, להבקיע את הבצק באמצעות חותך עוגיה עגול 1.5 אינץ', ולשים את הקלף בחזרה על גבי. בעדינות להחליק את גיליון הבצק על מחבת חצי גיליון ומניחים במקפיא כדי להירגע במשך כשעה. (הבצק יכול להיות מוכן כמה ימים מראש.)
מחממים את התנור ל 163°. קו שלושה מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.
הסר את הבצק מהמקפיא. פופ את הסיבובים של בצק עוגיות לחתוך. מסדרים את הסיבובים על המחבתות מוכנות, ½ אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד חום זהוב בהיר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
לקלף לחתוך את הבננות לפרוסות ½ אינץ 'עבה וכריך כל אחד בין שתי עוגיות שוקולד צ' יפס.