קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

כריכי הבננה שוקולד צ'יפס של ג' ני מקוי

כריכי הבננה שוקולד צ'יפס של ג' ני מקוי
אם יש לכם בננות בשלות בינוניות, קמח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כריכי שוקולד צ'יפס ובנאן גלידה, שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup, ו חמאת בוטנים מלוחים וגלידת פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה, סוכר מגורען, סוכר ממתקים, וניל במהירות בינונית עד אור ורך. להפחית את המהירות נמוכה ולאט לאט להוסיף את הקמח והמלח. המשך לערבב עד משולב היטב. מערבבים לאט את שבבי השוקולד וממשיכים לערבב בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את הבצק מהמערבל והנח בין 2 גיליונות גדולים של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מגלגלים את הבצק לעובי של רבע אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
להסיר את שכבת הקלף העליונה, להבקיע את הבצק באמצעות חותך עוגיה עגול 1.5 אינץ', ולשים את הקלף בחזרה על גבי. בעדינות להחליק את גיליון הבצק על מחבת חצי גיליון ומניחים במקפיא כדי להירגע במשך כשעה. (הבצק יכול להיות מוכן כמה ימים מראש.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את התנור ל 163°. קו שלושה מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את הבצק מהמקפיא. פופ את הסיבובים של בצק עוגיות לחתוך. מסדרים את הסיבובים על המחבתות מוכנות, ½ אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
אופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד חום זהוב בהיר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
לקלף לחתוך את הבננות לפרוסות ½ אינץ 'עבה וכריך כל אחד בין שתי עוגיות שוקולד צ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
9
מגישים באופן מיידי.