עוגת מוס שוקולד קפואה
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא שוקולד צ'יפס, תמצית ונילן, בתוספת 3 כפות שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-31 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מוס שוקולד קפוא, עוגת מוס שוקולד קפואה, ו ריבועי מוס שוקולד קפואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חורי דקירה לתחתית קליפת העוגה.
אופים בתנור במשך 11 דקות או עד חום זהוב.
בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים שבבי שוקולד, 3 כפות שמנת כבדה וליקר שוקולד. לבשל עד חלקה, על 1 דקה.
בקערת ערבוב לשלב סוכר 1 ליטר שמנת כבדה. שוט כאילו הכנת קצפת. לאט לאט מקפלים את רוטב השוקולד לתוך השמנת.
לאחר מכן יוצקים את תערובת מוס לתוך קליפות העוגה.
הוסף שוקולד צ ' יפס לחלק העליון של העוגות. לעטוף את העוגה להקפיא במשך כמה שעות או לילה.