כריכי הסופרבול של דורין
דורין סופרבול כריכים לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 659 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, ביצה, מלח גס ופלפל סדוק, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 43%, המנה הזו די טובה. נסו סופרבול צ'ילי, סופרבול צ'ילי, ו סופרבול קאפקייקס עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
במחבת על אש בינונית-גבוהה, בשר בקר טחון חום, וניקוז עודפי שומן. מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים פנימה בצל, כרוב, פטרוזיליה, שום, פלפל אדום, מלח ופלפל שחור. מבשלים עד שהכרוב נבול.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גבינת צ ' דר וקטשופ.
מחלקים כל כיכר בצק לחם מופשר לארבע חתיכות שוות. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל חלק לעיגול בגודל 6 אינץ'.
מניחים כ-1/2 כוס מתערובת הבקר על מרכז כל אחת מהן. צובטים בזהירות את הקצוות כדי לאטום.
הניחו לחמניות עם התפר כלפי מטה על דף עוגיות משומן קלות או ללא דבק.
מקציפים יחד ביצה וחלב במזלג.
מברישים את צמרות הלחמניות בתערובת הביצים ומפזרים מלח גס ופלפל שחור סדוק.
אופים 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד להשחמה יפה.
מגישים חם עם תבלינים לבחירה.