קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

כריכי חזיר מבושלים של Campbell ' s® איטי

כריכי חזיר מבושלים של Campbell ' s® איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קמפבל® מבושל איטי כריכי חזיר משך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . גשו לסופר וקנו סוכר חום, לחמניות המבורגר, צלי כתף חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כריכי חזיר מבושלים איטיים, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו חזיר מבושל איטי משך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב מכל הצדדים.מערבבים את המרק, קטשופ, חומץ וסוכר חום בבישול איטי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל.מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 9 שעות * או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1
מגישים עם סלט כרוב מלוח עם כרוב ירוק ואדום, גזר ורוטב ויניגרט. לקינוח מגישים כריכי גלידה.
מרכיבים שתצטרך
כריכי גלידהכריכי גלידה
ויניגרטויניגרט
כרוב אדוםכרוב אדום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט