כריכי חזיר עם פנים פתוחות בגריל, ברי וארוגולה
מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם ארוגולה, מיץ לימון, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו כריכי הודו עם פנים פתוחות, ברי ונקטרינה עם סלט ארוגולה, כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות, ו כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון גרידה, שום, סוכר, מלח ופלפל לטעום בבלנדר ודופק לשלב.
מחממים מראש גז או גריל פחם בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל באח בישול רק 4 עד 5 שניות).
מברשת שמן משני צידי הלחם ולשים על גריל; מפזרים מלח ופלפל. גריל 2 דקות. הפוך, למעלה עם גבינה, מכסה סגור, וגריל עד גבינה נמסה, 1 עד 2 דקות.
גבינה למעלה באופן שווה עם בשר חזיר. בקערה גדולה, לזרוק ארוגולה עם ויניגרט ולסדר קומץ על כל כריך.
טפטוף שנותר ויניגרט על כריכים.