כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת מנצ'גו, בשר חזיר צלוי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. נסו כריכי חזיר צלויים בסגנון פילדלפיה, סנדוויצ'ים רוסטביף בסגנון Banh Mi, ו סנדוויצ'ים רוסטביף בסגנון Banh Mi (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את הרשת או מחרוזות על צלי חזיר, שמירה עליהם ללא פגע לשימוש שוב.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
3
שלב רוזמרין, 3 שיני שום, פטרוזיליה, 3 כפיות שמן זית, 1 כף מלח כשר, ו 1 כף פלפל שחור טחון טרי בקערה. חותכים לפתוח את צלי החזיר ולהפיץ אותו עם תערובת שמן ועשב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צלי חזיר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מגלגלים את החזיר ומאבטחים אותו עם רשת או חוט. לשפשף מחוץ לצלי עם הנותרים 1 כפית שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש, מתבלים מדי פעם, על 1 1/2 עד 2 שעות; מוסיפים יותר מים במידת הצורך. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך הבשר צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C). אפשר לצלי לנוח 10 עד 15 דקות. שמור את מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בעוד החזיר נח, חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים ב 2 שיני שום קצוץ פתיתי פלפל אדום; לבשל ומערבבים עד השום הוא ריחני אבל לא חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף