כריכי חמאה וצנון עם פנים פתוחות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בגט אלכסוני עבה, מלח כשר גס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: כריכי חמאה וצנון עם פנים פתוחות, כריכי חזיר, צ'דר וחמאת תפוחים עם פנים פתוחות, ו כריכי צנון וחמאת כמהין עם פרצוף פתוח או " טארטין.
הוראות
מניחים צנוניות בקערה בינונית של מי קרח וצינה לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מסננים צנוניות וחותכים דק.
מורחים חמאה בנדיבות על פרוסות באגט ומפזרים קלות מלח ים או מלח גס כשר. מסדרים פרוסות צנון על גבי פרוסות בגט חמאה ומגישים.