כריכי חצילים בגריל עם בצל אדום ואיולי
כריכי חצילים בגריל עם בצל אדום ואיולי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי ארוגולה קל, חצילים, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כריכי חצילים בגריל, כריכי חצילים ופסטו בגריל, ו חציל בגריל וכריכי מוצרלה.
הוראות
כדי להכין איולי, לשלב את 4 החומרים הראשונים בקערה קטנה, ערבוב היטב. כיסוי וצינה.
כדי להכין כריכים, לארגן חצילים בשכבה אחת על כמה שכבות של מגבות נייר כבד חובה.
מפזרים את שני הצדדים של חצילים במלח; מכסים במגבות נייר נוספות.
תן לעמוד 30 דקות, לחיצה למטה מדי פעם. שוטפים חצילים במים קרים.
מערבבים טימין, פטרוזיליה ורוזמרין בקערה קטנה, ערבוב טוב. פרוסות חצילים מעילים קלות עם ספריי בישול; מפזרים תערובת עשב.
מסדרים חצילים ובצל על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות בכל צד או עד ירקות רכים משחימים קלות.
הסר מהחום, ולשמור על חום. מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, וגריל במשך 1 דקה בכל צד או עד קלוי.
מורחים על 2 כפיות איולי על צד 1 של פרוסות לחם 4; מחלקים חצילים ובצל באופן שווה בין פרוסות לחם.
מניחים 2 פרוסות עגבניות על כל כריך; מעל כל מנה עם ארוגולה 1/2 כוס.
מורחים על 2 כפיות של איולי הנותרים על צד 1 של הנותרים 4 פרוסות לחם; מניחים על גבי כריכים.
הערה יין: עם ירקות אנחנו חושבים לעתים קרובות יין לבן, אבל טעם מעושן של חצילים בגריל ועור מריר נעים מתחתן היטב עם אדומים בינוניים, כפריים. נסה תערובת טוסקנית כמו Tenuta di Arceno פרימה
Voce 2003 ($20). פרי הדובדבן של היין כולל רמזים של עור ואדמה כדי להגביר את הטעמים הצמחיים של רוזמרין ותימין, בעוד חומציות חיותה מאזנת איולי שמנת. -- ג ' פרי לינדנמות