קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי חצילים מטוגנים

כריכי חצילים מטוגנים
והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פטה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים, כריכי חצילים, ו כריכי חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את שני הקצוות את החצילים וזורקים אותם.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
2
חותכים את החצילים הנותרים לתוך 8 פרוסות כ ½ אינץ עבה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
3
מחממים כמחצית משמן הזית במחבת ברזל כבדה או יצוקה גדולה מעל חום בינוני עד שהנפט מנצנץ וכמעט מעשנים. מטגנים את פרוסות החצילים ב 2 קבוצות עד להשחמה יפה משני הצדדים והתרככו במקצת. אל תבשל אותם עד שהם רכים עם זאת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים את פרוסות השחמה על צלחת מרופדת מגבת נייר. בזהירות להוסיף את השמן שנותר למחבת. צריך להיות כתם שמן קטן 1/8 אינץ ' במחבת. אם לא להוסיף קצת יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
מקום על ¼ של גבינת פטה מתפוררת על כל אחד מ 4 פרוסות חצילים משחימים, ולאחר מכן העליון אותם בסגנון כריך עם הפרוסות הנותרות. להתאים אותם מבחינת גודל כמו גם אפשרי.עובד אחד בכל פעם, לטבול כל כריך חצילים בביצה המוכה, ואז לצפות אותם עם panko; להפריש.לאחר השמן חם שוב, חום בעדינות את הכריכים בשמן החם משני הצדדים; על 2 עד 3 דקות לכל צד. תן לכל כריך קמצוץ מלח ואז לנקז אותם על צלחת מרופדת מגבת נייר כמה רגעים. ברגע שהם התקררו מספיק כדי לטפל בהם (אבל הם עדיין חמים) בזהירות לעטוף אותם בשרוולי קלף. זה יעשה אותם קל יותר לאכול, כמו חצילים מטוגנים יכול להיות רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
פאנקו.פאנקו.
גבינת פטהגבינת פטה
מלחמלח
עוטףעוטף
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מגישים באופן מיידי.