קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות60
מגזין

כריכי טבילה צרפתיים

כריכי טבילה צרפתיים
המתכון כריכים לטבול צרפתי מוכן בערך 12 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 56 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, אבקת שום, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו מטבל בצל צרפתי # יום ראשון, כריכי טבילה צרפתיים, ו כריכי טבילה צרפתיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר וזורק את כל השומן הנראה מהצלי.
2
מניחים צלי חתוך בסיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
בקערה בינונית שלבו רוטב סויה, בולון, עלה דפנה, גרגירי פלפל, רוזמרין, טימין ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים תערובת על צלי, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות כמעט צלי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 עד 12 שעות, או עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים בשר מהמרק, שומרים מרק. לגרוס בשר עם מזלג, ולהפיץ על לחם עבור כריכים. מרק שמור משומש לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'