קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

כריכי טונה אבוקדו-בייקון פתוחים

כריכי טונה אבוקדו-בייקון פתוחים
פתיתי טונה אבוקדו-בייקון פתוחים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 375 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, לחם, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: כריכת טונה עם פנים פתוחות, פתיתי טונה קלאסיים עם פנים פתוחות, ו כריכי טונה עם פרצוף קרמי פתוח # Bumbleebeeb2s.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה. תערובת טונה כפית באופן שווה מעל פרוסות לחם קלוי. תערובת טונה למעלה באופן שווה עם בייקון, אבוקדו, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים כריכים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים ב 425 במשך 2 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגישים עם: צ ' יפס בטטה חריף
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס בטטהצ ' יפס בטטה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה