כריכי נקניק וגבינה מתקפלים
כריך נקניק וגבינה מתקפל נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 263 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא נקניק מעדנייה, מים, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו קיפול בשר וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 375°f. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק ומים רותחים עם כפית עד צורות הבצק. מחלקים את הבצק לרביעיות. על פני השטח מפוזר עם תערובת ביסקוויק, בצק רול בתערובת ביסקוויק למעיל. לחץ על כל חתיכה לתוך 6 אינץ 'מרובע, 1/4 אינץ' עבה.
מורחים 1/2 כפית החרדל על כל ריבוע בצק ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. למעלה עם חזיר וגבינה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. מקפלים כל ריבוע באלכסון לשניים. הקש קצוות עם מזלג לאטום.
בקערה קטנה, לנצח ביצה ומים.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.