זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו בישול מן Glossies: חצאית בגריל סטייק ופלפל כריכים, סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי, ו סטייק חצאית רוחשת עם אספרגוס ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן ברביקיו (חום גבוה).
2
להקציף קודם 5 מרכיבים בקערה בינונית. תניח בצד.להוציא קצת מתוך הלחם, ליצור קליפות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מברשת תירס, פלפלים, בצל, לחתוך צדדים של לחם, סטייקים עם oliveoil.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
רכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4
מפזרים מלח ופלפל. Grilvegetables עד חרוך ורק tenderand סטייקים עד tomedium חרוך ומבושל-נדיר, על 15 דקות תירס, 8 עד 10 דקות לפלפלים, ו 5 עד 8minutes לבצל, מפנה מדי פעם, ו3 דקות לכל צד עבור סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
בואו steaksrest 5 דקות. לחם גריל, בצד חתוך למטה, עד חרוך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
חותכים תירס מקלח; מוסיפים 1 כוס לקערה עם תערובת מיונז ומערבבים למעיל.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
7
חותכים סטייקים באלכסון נגד הגרעיניםל 1/3-עד 1/2 אינץ ' - רצועות עבות. סדר steakslices, פלפלים, בצל על תחתית halves של לחם. מיונז תירס מעל כפית.למעלה עם לחם, לחיצה קלה קומפקטית.(אם משתמשים בג ' בטה, חותכים ל-6 כריכים.) רק 377 קלוריות!
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ג ' בטהname
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.