כריכי סטייק סינטה עם ריחן מעושן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סטייק סינטה, מיץ ליים, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית מתכונים דומים: סטייק סינטה עם תבלין בצל אדום, סטייק סינטה צרוב עם תבלין, ו כריכי סטייק סינטה.
הוראות
1
כדי להפוך את התענג, להדליק את ברביקיו ו, תוך שלה לוהט, char הפלפל וצ ' ילי. שים בקערה ועטיפה עם סרט נצמדות. בינתיים, צ ' אר את הבצל האדום והעגבנייה. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לקלף את העגבניה, ולאחר מכן לקלף deseed את הפלפל וצ 'ילי (להשאיר את זרעי צ' ילי אם אתה רוצה להוסיף קצת חום). להטות את הירקות חרוך לתוך מעבד מזון עם סיד, שמן זרעי כמון, ואז העונה ודופק כמה פעמים כדי לשמור אותו עבה, או להשאיר את המכונה פועל כדי להפוך את התענג חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רוטב טבסקו מקומט
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
עבור הסטייקים, מחית את השום עם מיץ לימון, שמן זית ותימין, ואז להפיץ על הבשר. כאשר הגחלים הם אפר, לבשל את הסטייקים עבור 4 דקות בכל צד עבור בינוני נדיר, הוספת או חיסור 1 דקות בכל דרך לבשל לטעמך. השאר לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן לגלף לפרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.