קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

כריכי סטייק סינטה עם תענוג מעושן

כריכי סטייק סינטה עם תענוג מעושן
כריכי סטייק סינטה עם ריחן מעושן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סטייק סינטה, מיץ ליים, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית מתכונים דומים: סטייק סינטה עם תבלין בצל אדום, סטייק סינטה צרוב עם תבלין, ו כריכי סטייק סינטה.

הוראות

1
כדי להפוך את התענג, להדליק את ברביקיו ו, תוך שלה לוהט, char הפלפל וצ ' ילי. שים בקערה ועטיפה עם סרט נצמדות. בינתיים, צ ' אר את הבצל האדום והעגבנייה. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לקלף את העגבניה, ולאחר מכן לקלף deseed את הפלפל וצ 'ילי (להשאיר את זרעי צ' ילי אם אתה רוצה להוסיף קצת חום). להטות את הירקות חרוך לתוך מעבד מזון עם סיד, שמן זרעי כמון, ואז העונה ודופק כמה פעמים כדי לשמור אותו עבה, או להשאיר את המכונה פועל כדי להפוך את התענג חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
עבור הסטייקים, מחית את השום עם מיץ לימון, שמן זית ותימין, ואז להפיץ על הבשר. כאשר הגחלים הם אפר, לבשל את הסטייקים עבור 4 דקות בכל צד עבור בינוני נדיר, הוספת או חיסור 1 דקות בכל דרך לבשל לטעמך. השאר לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן לגלף לפרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
שים את הסטייקים על לוח עם באגט, חסה, להתענג טרגון & מיונז חרדל, ולתת לכולם להרכיב כריך משלהם.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בגטבגט
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק