כריכי סלמון
כריכי סלמון הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, יוגורט יווני, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: כריכי תה סלמון, כריכי סלמון וביצה, ו כריכי תה סלמון מעושן.
הוראות
מניחים דגים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
טפטוף עם שמן זית; מפזרים 1/8 כפית מלח ופלפל שחור.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
שלב הנותרים 1/8 כפית מלח, מלפפון, הבא 4 מרכיבים (באמצעות פלפל אדום).
מניחים פילה אחד על כל אחד מ 4 פרוסות לחם; למעלה עם רוטב 1/4 כוס, 2 כפות גרגיר מים, ו 1 פרוסת לחם.
בחירה בת קיימא: סלמון אלסקה בר זמין במשך כמה חודשים. אם לא זמין, לקנות סלמון אלסקה קפוא.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.