קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

כריכי פולפטון טורקיה

כריכי פולפטון טורקיה
כריכי פולפטון בטורקיה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם מרינרה, רוטב ווסטרשייר, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 72%. נסו טורקיה פולפטון, קציצות טורקיה (פולפטון די טאצ'ינו), ו פולפטון שתי דרכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תרנגול ההודו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את כל שאר המרכיבים למעט המוצרלה ועובדים אותם בעדינות ביד. מחלקים את התערובת ל -12 חלקים שווים. משטחים כל חתיכה לקציצה עגולה. למעלה 6 של הקציצות עם חתיכת מוצרלה ולאחר מכן עם פטי השני, עושה 6 פולפטונים. ביד, לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום אותם ולעשות קציצות של עובי אפילו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3
מפזרים את שני צידי הקציצות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מחממים מחבת גדולה בתנור על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים שמן זית לעומק של 1/8 אינץ'. כשהשמן חם מוסיפים את 6 הקציצות. מבשלים בצד 1 עד להשחמה קלה, בערך 1 1/2 דקות, ואז הופכים ומבשלים בצד השני עד להשחמה, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
6
בזמן שהקציצות מתבשלות מחממים את רוטב המרינרה במחבת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את הקציצות המבושלות לרוטב. (או מרוקנים את השמן מהמחבת ומוסיפים את רוטב העגבניות ישירות לקציצות.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
שים כמה כפות של מוצרלה מגוררת על גבי כל פטי. מבשלים את הקציצות ברוטב כ -4 דקות, עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
הרכיבו את הכריך: הניחו כמה כפות רוטב ו -1 פולפטון על גליל מפוצל. למעלה עם קצת יותר רוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
הערותיו של מייקל: לפולפטון הקל ביותר, עבדו את התערובת כמה שפחות.