קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

כריכי פולפטון טורקיה

כריכי פולפטון טורקיה
כריכי פולפטון בטורקיה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם מרינרה, רוטב ווסטרשייר, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 72%. נסו טורקיה פולפטון, קציצות טורקיה (פולפטון די טאצ'ינו), ו פולפטון שתי דרכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תרנגול ההודו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את כל שאר המרכיבים למעט המוצרלה ועובדים אותם בעדינות ביד. מחלקים את התערובת ל -12 חלקים שווים. משטחים כל חתיכה לקציצה עגולה. למעלה 6 של הקציצות עם חתיכת מוצרלה ולאחר מכן עם פטי השני, עושה 6 פולפטונים. ביד, לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום אותם ולעשות קציצות של עובי אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3
מפזרים את שני צידי הקציצות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מחממים מחבת גדולה בתנור על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים שמן זית לעומק של 1/8 אינץ'. כשהשמן חם מוסיפים את 6 הקציצות. מבשלים בצד 1 עד להשחמה קלה, בערך 1 1/2 דקות, ואז הופכים ומבשלים בצד השני עד להשחמה, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
בזמן שהקציצות מתבשלות מחממים את רוטב המרינרה במחבת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את הקציצות המבושלות לרוטב. (או מרוקנים את השמן מהמחבת ומוסיפים את רוטב העגבניות ישירות לקציצות.)
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
שים כמה כפות של מוצרלה מגוררת על גבי כל פטי. מבשלים את הקציצות ברוטב כ -4 דקות, עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
הרכיבו את הכריך: הניחו כמה כפות רוטב ו -1 פולפטון על גליל מפוצל. למעלה עם קצת יותר רוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
הערותיו של מייקל: לפולפטון הקל ביותר, עבדו את התערובת כמה שפחות.