כריכי פלאפל אפויים עם יוגורט-רוטב טחינה
כריכי פלאפל אפויים עם יוגורט-רוטב טחינה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, כמון טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. עם כפית ציון של 80% המנה הזו מעולה. נסו כריכי פלאפל אפויים ברוטב יוגורט שמנת, פלאפל עם רוטב טחינה יוגורט, ו פלאפל אפוי ברוטב טחינה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב את 3 החומרים הראשונים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
כדי להכין פלאפל, להביא 3/4 כוס מים לרתיחה בסיר קטן; להוסיף בולגור למחבת.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז.
מערבבים חומוס ואת 9 המרכיבים הבאים (דרך שום) במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד מעורבב היטב וחלק (תערובת תהיה רטובה). תערובת חומוס כפית לתוך קערה גדולה; מערבבים ב bulgur.
מחלקים תערובת ל 12 חלקים שווים (כ 1/4 כוס כל); לעצב כל חלק לתוך פטי 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים קציצות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 10 דקות בכל צד או עד השחמה.
מורחים על 2 1/2 כפות רוטב על כל לחם שטוח. למעלה כל לחם שטוח עם 2 קציצות פלאפל, 2 פרוסות עגבניות, כוסברה קצוצה,אם תרצה.