קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

כריכי פלפל וגבינה עיזים צלויים

כריכי פלפל וגבינה עיזים צלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל קלוי כריכי גבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כריכי פלפל וגבינה עיזים צלויים, קישואים קלויים, פלפל, בצל וגבינת עיזים, ו פורטבלו בגריל, פלפל, וכריכי גבינת עיזים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את כל הפלפלים על מחבת הסדין ומניחים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, עד שהעורות מקומטים לחלוטין והפלפלים חרוכים, הופכים אותם פעמיים במהלך הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את המחבת מהתנור ומיד לכסות אותו בחוזקה עם רדיד אלומיניום. להפריש במשך 30 דקות, או עד הפלפלים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, לשלב את שמן הזית, חומץ בלסמי, שום, מלח ופלפל בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר את הגבעול מכל פלפל ולחתוך אותם ברבעים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
7
הסר את הקליפות והזרעים והנח את הפלפלים בקערה יחד עם כל מיצים שאספו. השליכו את הגבעולים, הקליפות והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את תערובת השמן והחומץ על הפלפלים. מוסיפים את הצלפים. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך כמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ את החלק התחתון של כיכר עם גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מוסיפים שכבת פלפלים ואז שכבה של עלי בזיליקום. תפריד את הבצלים לטבעות ותתפזר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מפזרים מלח ופלפל. מכסים את החלק העליון של הג ' בטה וחותכים למנות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג ' בטהnameג ' בטהname