כריכי פלפל וגבינה עיזים צלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל קלוי כריכי גבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כריכי פלפל וגבינה עיזים צלויים, קישואים קלויים, פלפל, בצל וגבינת עיזים, ו פורטבלו בגריל, פלפל, וכריכי גבינת עיזים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
מניחים את כל הפלפלים על מחבת הסדין ומניחים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, עד שהעורות מקומטים לחלוטין והפלפלים חרוכים, הופכים אותם פעמיים במהלך הקלייה.
הסר את המחבת מהתנור ומיד לכסות אותו בחוזקה עם רדיד אלומיניום. להפריש במשך 30 דקות, או עד הפלפלים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, לשלב את שמן הזית, חומץ בלסמי, שום, מלח ופלפל בקערה קטנה. תניח בצד.
הסר את הגבעול מכל פלפל ולחתוך אותם ברבעים.
הסר את הקליפות והזרעים והנח את הפלפלים בקערה יחד עם כל מיצים שאספו. השליכו את הגבעולים, הקליפות והזרעים.
יוצקים את תערובת השמן והחומץ על הפלפלים. מוסיפים את הצלפים. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך כמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ את החלק התחתון של כיכר עם גבינת עיזים.
מוסיפים שכבת פלפלים ואז שכבה של עלי בזיליקום. תפריד את הבצלים לטבעות ותתפזר למעלה.
מפזרים מלח ופלפל. מכסים את החלק העליון של הג ' בטה וחותכים למנות בודדות.