כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לך תמצית vanillan, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת יסמין תה ירוק של ג'ני בריטון באואר, עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר, ו סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר (מתכונים דומים).
הוראות
הכה את החמאה, בקערה של מערבל לעמוד עם קובץ מצורף משוט או עם מערבל שנערך ביד.
מוסיפים את הסוכרים ואת המלח ומכים שוב עד שהתערובת קלה בצבע ורכה, מגרדים את הקערה לפי הצורך כדי להבטיח עקביות אפילו.
מוסיפים את המולסה, תמצית וניל ומכים רק כדי לשלב.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, מכות בין כדי לשלב באופן מלא. הבלילה צריכה להיראות חלקה וקרם.
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח, שיבולת שועל מהירה, סודה לשתיה וקינמון ומערבבים ביסודיות. עבודה בשתי קבוצות, לקפל במחצית הראשונה של תערובת יבשה ומערבבים על מהירות נמוכה (או ביד) עד רק בשילוב.
מוסיפים את הקמח הנותר ומערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב מלא אך מקפידים לא לעבוד על הבצק.
גליונות אפייה עם קלף (קל לשימוש, אין צורך בתרסיס בישול וקל לניקוי!). השתמש כף 1 אונקיה דישר כדי לחלק את הבצק על המגש, ריווח העוגיות כ 1 ½ עד 2 סנטימטרים זה מזה. סקופ דישר הוא הסוד המקצועי להשגת עוגיות עגולות בצורה מושלמת.
לאחר portioned, לשטח את מנות העוגיות מעט עם העקב של היד שלך או עם החלק האחורי של כף, זה יעזור עוגיות לאפות באופן שווה יותר.
אופים את העוגיות במשך 7 דקות, לסובב את המגשים, ולאחר מכן אופים 4-6 דקות יותר או עד העוגיות משחיתים קלות מאוד על הקצוות ובקושי להגדיר במרכז. זמני האפייה עשויים להשתנות בין תנורים כך לפקוח עין על המנה הראשונה שלך כדי לקבל תחושה של כמה חם התנור שלך.
בואו להתקרר על הקלף. לאחר מגניב, מחסנית את העוגיות במיכל או בשקית פלסטיק מקפיא להקפיא. כעת אתם מוכנים לכריך כל 2 עוגיות עם 6 אונקיות של גלידת וניל (נסו את גלידת הוניל האוגנדית של ג 'ני לסנדוויץ' קרם שיבולת שועל המפנק ביותר.)