מתכון ירוק Minestrone עם עוף ופסטו מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1067 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 71 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלי בזיליקום, מלח, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Succotash Minestrone עם חרדל ירוק ומיסו פסטו, מינסטרונה עוף עם פסטו בזיליקום, ו פסטו Minestrone (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף וקרביים בסיר מרק 5 ליטר קרוב, רצוי של ברזל יצוק מופעל ולהוסיף עד 10 כוסות מים, אשר צריך לכסות את העוף. מביאים לרתיחה, מכוסה חלקית, ואז להפחית קצף מבשלים רזה כפי שהוא עולה על פני השטח. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את כל גבעול הסלרי,גזר, בצל שלם, פטרוזיליה ופלפל. לשמור על רתיחה נמוכה במשך כ 3 שעות, ערבוב כל 30 דקות, עד עוף מתחיל ליפול מעצמות. לחדש את המים אם העוף אינו מכוסה במהלך 2 השעות הראשונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
בעוד העוף מתבשל, להכין אפונה מפוצלת. לשטוף אותם 2 שינויים של מים קרים ולבחור כדי להסיר אבנים או אפונה דהוי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מניחים בסיר עם כ 3 עד 4 כוסות מים ומרתיחים במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים את המים ושוטפים אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים כ 3 עד 4 כוסות מים מתוקים ומביאים לרתיחה ולכסות; בואו לעמוד במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הסר מרק עוף וזרוק giblets, ירקות, ו peppercorns. אם אתם מתכננים לשרת בשר עוף במרק, להסיר את העור, עצמות, סחוס ולשבור בשר חזה וירך לחתיכות כפית. מסננים מרק דרך מסננת ודולפים שומן. חזור לסיר מרק שטוף ולהוסיף ספוג, סחוט אפונה פיצול. מבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, במשך כ 20 דקות תוך הכנת הירקות האחרים.
לשטוף קישואים היטב, לקצץ את הקצוות, לחתוך לרבעים אנכיים. באמצעות סכין קילוף קטן או כף, לגרוף את עיסת הפנימית עם זרעים. פרוס פגז קישואים הנותרים לחתיכות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
חותכים כרוב לרבעים, לשטוף תחת מים קרים זורמים, לקצץ את הליבה הלבנה. כרוב גורס כמו סלט כרוב, ומבטל צלעות לבנות קשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 כפית מלח היקורי מעושן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
12
מוסיפים קישואים וכרוב למרק ומבשלים בעדינות עוד 20 דקות.
אם אתה משתמש chard שוויצרי, לקצץ את כל הגבעולים הלבנים ואת הוורידים. הגבעולים יכולים להיות מבושלים כמו ירקות נפרדים ביום אחר. לשטוף עלים היטב לקצוץ או לחתוך גס. אתה צריך 3 עד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
14
מניחים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות פרבויל במשך כ 3 דקות או עד העלים מתחילים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מסננים היטב ומוסיפים עלים למרק, משליכים את מי הבישול שלהם.
מגישים בקערות מחוממות, עם או בלי עוף. להעביר רוטב פסטו ליד השולחן. אני מעדיף את זה בלי תוספת גבינה מפוזרת על גבי, אבל זה יכול להיות עבר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
שאריות minestrone יכול גם להיות מאוחסן, מכוסה, במקרר במשך עד 24 שעות או קפוא במשך 6 שבועות, אבל אורז יתרחב במידה ניכרת כך מרק יצטרך דילול עם מים או מרק ב reheating. תפוחי אדמה עשויים להתפורר קצת, אבל זה יכול להיות מרגיע נעימה.
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1
חותכים שיני שום במחצית אנכית ולהסיר ולהשליך נבט ירוק הקצה הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2
חותכים שום לחתיכות קטנות, ו, באמצעות בלנדר או מרגמה ועלי, למחוץ כדי להדביק עם מלח גס. אתה יכול גם לרסק שום דרך העיתונות ולאחר מכן לערבב עם מלח. פורסים עלי בזיליקום ומוסיפים לשום. אם באמצעות מרגמה ועלי, לטפטף שמן לאט, עובד אותו כמו מיונז. אם אתה משתמש בבלנדר, להוסיף 1/3 כוס שמן להתמזג במהירות מתונה עד שיש לך תחליב חלק, הוספת השאר בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אמולסיות
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
אם מוסיפים גבינה, מערבבים אותה ביד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
4
מוסיפים מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
פסטו נוסף יכול להיות כפיות לתוך קערה צרה, קטנה או צנצנת ומעוטר עם שכבת אינץ ' של שמן זית. מכסים ומאחסנים במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.