קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות43
מגזין

מינסטרונה ירוקה עם עוף ופסטו

מינסטרונה ירוקה עם עוף ופסטו
מתכון ירוק Minestrone עם עוף ופסטו מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1067 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 71 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלי בזיליקום, מלח, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Succotash Minestrone עם חרדל ירוק ומיסו פסטו, מינסטרונה עוף עם פסטו בזיליקום, ו פסטו Minestrone (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף וקרביים בסיר מרק 5 ליטר קרוב, רצוי של ברזל יצוק מופעל ולהוסיף עד 10 כוסות מים, אשר צריך לכסות את העוף. מביאים לרתיחה, מכוסה חלקית, ואז להפחית קצף מבשלים רזה כפי שהוא עולה על פני השטח. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את כל גבעול הסלרי,גזר, בצל שלם, פטרוזיליה ופלפל. לשמור על רתיחה נמוכה במשך כ 3 שעות, ערבוב כל 30 דקות, עד עוף מתחיל ליפול מעצמות. לחדש את המים אם העוף אינו מכוסה במהלך 2 השעות הראשונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בעוד העוף מתבשל, להכין אפונה מפוצלת. לשטוף אותם 2 שינויים של מים קרים ולבחור כדי להסיר אבנים או אפונה דהוי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מניחים בסיר עם כ 3 עד 4 כוסות מים ומרתיחים במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים את המים ושוטפים אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים כ 3 עד 4 כוסות מים מתוקים ומביאים לרתיחה ולכסות; בואו לעמוד במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הסר מרק עוף וזרוק giblets, ירקות, ו peppercorns. אם אתם מתכננים לשרת בשר עוף במרק, להסיר את העור, עצמות, סחוס ולשבור בשר חזה וירך לחתיכות כפית. מסננים מרק דרך מסננת ודולפים שומן. חזור לסיר מרק שטוף ולהוסיף ספוג, סחוט אפונה פיצול. מבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, במשך כ 20 דקות תוך הכנת הירקות האחרים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מחממים חמאה ושמן במחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים בצל קצוץ, כרישה, סלרי חתוך וקצוץ בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 8 עד 10 דקות או עד ירקות מתרככים אבל הם לא חומים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים למרק שעועית ירוקה ומבשלים בעדינות, מכוסים חלקית, במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
10
לשטוף קישואים היטב, לקצץ את הקצוות, לחתוך לרבעים אנכיים. באמצעות סכין קילוף קטן או כף, לגרוף את עיסת הפנימית עם זרעים. פרוס פגז קישואים הנותרים לחתיכות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
חותכים כרוב לרבעים, לשטוף תחת מים קרים זורמים, לקצץ את הליבה הלבנה. כרוב גורס כמו סלט כרוב, ומבטל צלעות לבנות קשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
12
מוסיפים קישואים וכרוב למרק ומבשלים בעדינות עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
13
אם אתה משתמש chard שוויצרי, לקצץ את כל הגבעולים הלבנים ואת הוורידים. הגבעולים יכולים להיות מבושלים כמו ירקות נפרדים ביום אחר. לשטוף עלים היטב לקצוץ או לחתוך גס. אתה צריך 3 עד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
14
מניחים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות פרבויל במשך כ 3 דקות או עד העלים מתחילים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מסננים היטב ומוסיפים עלים למרק, משליכים את מי הבישול שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
16
המרק יכול להיות מוכן עד לנקודה זו ומאוחסן, מכוסה, במקרר עד 24 שעות. להביא לטמפרטורת החדר לפני reheating.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
17
כ -20 דקות לפני ההגשה, מוסיפים אורז או תפוחי אדמה למרק ומבשלים עד למכרז. מתבלים במלח ופלפל, אבל לא oversalt כמו פסטו יתווספו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
18
מגישים בקערות מחוממות, עם או בלי עוף. להעביר רוטב פסטו ליד השולחן. אני מעדיף את זה בלי תוספת גבינה מפוזרת על גבי, אבל זה יכול להיות עבר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
שאריות minestrone יכול גם להיות מאוחסן, מכוסה, במקרר במשך עד 24 שעות או קפוא במשך 6 שבועות, אבל אורז יתרחב במידה ניכרת כך מרק יצטרך דילול עם מים או מרק ב reheating. תפוחי אדמה עשויים להתפורר קצת, אבל זה יכול להיות מרגיע נעימה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1
חותכים שיני שום במחצית אנכית ולהסיר ולהשליך נבט ירוק הקצה הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2
חותכים שום לחתיכות קטנות, ו, באמצעות בלנדר או מרגמה ועלי, למחוץ כדי להדביק עם מלח גס. אתה יכול גם לרסק שום דרך העיתונות ולאחר מכן לערבב עם מלח. פורסים עלי בזיליקום ומוסיפים לשום. אם באמצעות מרגמה ועלי, לטפטף שמן לאט, עובד אותו כמו מיונז. אם אתה משתמש בבלנדר, להוסיף 1/3 כוס שמן להתמזג במהירות מתונה עד שיש לך תחליב חלק, הוספת השאר בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אמולסיותאמולסיות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
אם מוסיפים גבינה, מערבבים אותה ביד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4
מוסיפים מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
פסטו נוסף יכול להיות כפיות לתוך קערה צרה, קטנה או צנצנת ומעוטר עם שכבת אינץ ' של שמן זית. מכסים ומאחסנים במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים בזיליקום טרי ארוז באופן רופף, שטף היטבעלים בזיליקום טרי ארוז באופן רופף, שטף היטב8פלפל שחורפלפל שחור1קטן1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1גבעול סלרי שלם עם עלים 2 גבעולי סלרי, חתוךגבעול סלרי שלם עם עלים 2 גבעולי סלרי, חתוך4(חוֹרֶף)גבינת פרמזן מגוררת, אופציונליתגבינת פרמזן מגוררת, אופציונלית5ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת2קילוגרםעוף, לרבעים, עם צוואר וכל giblets למעט כבדעוף, לרבעים, עם צוואר וכל giblets למעט כבד11 קילו קישואים,מלח גסמלח גס4שיני שוםשיני שום680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קטן (על כרוב ירוק, סבויה עדיפהקטן (על כרוב ירוק, סבויה עדיפה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה מפוצלת ירוקה (אופציונלי)אפונה מפוצלת ירוקה (אופציונלי)2largesכרישה, מנות לבנות בלבד, פרוס דקכרישה, מנות לבנות בלבד, פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2כפות (1/4 מקל) חמאה 2 כפות שמן זית מתון, או 4 כפות שמן זיתכפות (1/4 מקל) חמאה 2 כפות שמן זית מתון, או 4 כפות שמן זית1קטןבצל, שלם, ו 1 בינוני, קצוץבצל, שלם, ו 1 בינוני, קצוץ3עלי פטרוזיליהעלי פטרוזיליה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז או 4 תפוחי אדמה רותחים בינוניים, קלופים וקוביותאורז או 4 תפוחי אדמה רותחים בינוניים, קלופים וקוביות5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית, גזוז וחותכים לאורכים ½ אינץשעועית, גזוז וחותכים לאורכים ½ אינץ2בצל צהוב בינוני, קצוץמים, או לפי הצורךמים, או לפי הצורך454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו