כריכים מטבל צרפתי
מתכון כריכים מטבל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 451 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא צלי בקר מעדנייה, מרק בקר, שרי ג'יגר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, כריכים מטבל צרפתי & Au Jus, ו כריכים מטבל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, רדודה מעל חום מתון, להמיס חמאה.
הוסף שאלוט לחמאה ולטגן 2 דקות.
מוסיפים קמח לחמאה ושאלות ומבשלים עוד דקה.
מקציפים בשרי ומבשלים נוזלים החוצה.
לטאטא ב consomme בזרם איטי. להביא רוטב לבועה ולאפשר להתבשל על אש נמוכה עד מוכן להגיש כריכים.
ערימת בשר באופן רופף על לוח החיתוך שלך או משטח עבודה גדול. בשר העונה עם תיבול גריל או מלח ופלפל שחור. הגדר 4 ramekins או כוסות מרק קטנות לרוטב טבילה, 4 צלחות ארוחת ערב ו 4 לחמניות טורפדו פיצול. כדי להרכיב, באמצעות זוג מלקחיים למטבח, לטבול בשר לתוך רוטב au jus רופף ערימת לתוך לחמניות. הגדר ramekins או כוסות עם רוטב טבילה נוסף לצד הכריכים.