כריכים פתוחים לימון מאיר ושעועית ענקית
מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 217 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, שמפניה חומץ, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי תה טונה עם פנים פתוחות עם ממרח שעועית לבנה, שעועית לבנה התפשטות כריכים פתוחים, ו כריכי ביצה פתוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. טיפה בצל ו blanch במשך 1 דקה, ואז לנקז.
בקערה גדולה, להקציף יחד מיץ לימון, גרידת לימון, חומץ ושמן זית.
מוסיפים בצל ושעועית לרוטב וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
תנו לשעועית לעמוד לפחות 30 דקות בזמן שהטעמים מתפתחים. אם עושים את הלילה לפני, לשמור שעועית במקרר ולהביא בחזרה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, פרוסות לחם טוסט. לזרוק שעועית עם פטרוזיליה.
למעלה כל פרוסת לחם עם שעועית, מוודא לטפטף כל שמן זית נוסף מהחלק התחתון של הקערה על הכריך.