כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 934 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -59 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.44$ למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 10 מעריצים. אם יש לכם סוכר, חומץ תפוחים, צלי חלצי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו-50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקלות פרמזן מפולפלים , סלט קיסר בקערות פרמזן מפולפל , ופולנטה, ירקות צלויים ופרמזן מפולפלים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מערבבים את השמרים, הסוכר ו-1/4 כוס מים פושרים בקערה קטנה ונותנים לשמרים להתנפח ולהתפח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle
מיונז, כגון Kraft Homestyle
כגון קראפט Homestyle
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
2
יוצקים את תערובת השמרים לקערה גדולה ומוסיפים 1 כוס מים פושרים, השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
ועוד לשמן
3 גרם פרמזן, מגולח דק
פרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
3
מוסיפים 1 כוס מהקמח וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה. עוברים לכף עץ, מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך. משפשפים את הבצק במעט שמן נוסף, מצמידים ריבוע של ניילון נצמד על פניו ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו, כשעה.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מחוררים את הבצק, מעבירים אותו לשקית ניילון משומנת ומניחים לו להתפחה במקרר לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
לחלצי החזיר המפולפלים: כדי לתת לצלי ריפוי מהיר לתוספת טעם, מערבבים יחד את הסוכר ו-1/2 כפית מלח, משפשפים את התערובת על כל הצלי ושומרים במקרר למשך שעה או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
סופגים את הצלי יבש. מרסקים את גרגירי הפלפל במכתש ועלי (או במטחנת קפה ייעודית לתבלינים) למרקם בינוני-גס. (חלקם יטחנו דק, אבל אתם רוצים שהחתיכות הגדולות יותר ידמו לפלפל סדוק.) שפשפו את הפלפל לתוך הבשר, ושמרו את מה שלא נדבק למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מסירים את המחבת, מגלגלים את הצלי לצד אחר ומבסים אותו עם עוד מתערובת הפלפלים. המשיכו לצלות את הבשר, והוציאו אותו מהתנור כל 10 דקות בערך כדי להפוך ולנגב, עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז הצלי קורא 145 מעלות F, בערך 50 דקות בסך הכל.
מעבירים את הבשר למגש ונותנים לו לנוח לפחות 10 דקות, מגלגלים את החזיר כדי לספוג את המיצים הנפלטים שלו. מקררים את החזיר עד לשימוש. (אפשר גם לפרוס את החזיר ולהגיש חם בשלב זה.)
צולים את הלחמים על אש בינונית-גבוהה, סוגרים את המכסה מיד לאחר הנחתם ומתהפכים והופכים כדי למנוע התלקחויות. כל לחם שטוח ייקח בערך 2 דקות לבשל.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
17
פורסים את החזיר דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
18
מורחים מעט איולי על פני הלחמים השטוחים ועורמים מעט בשר חזיר בצד אחד של כל אחד מהם. מעל פרמזן מגולח וחופן ארוגולה. מקפלים את הכריכים לשניים ועורמים אותם על מגש להגשה.