כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 934 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -59 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.44$ למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 10 מעריצים. אם יש לכם סוכר, חומץ תפוחים, צלי חלצי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו-50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקלות פרמזן מפולפלים , סלט קיסר בקערות פרמזן מפולפל , ופולנטה, ירקות צלויים ופרמזן מפולפלים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מערבבים את השמרים, הסוכר ו-1/4 כוס מים פושרים בקערה קטנה ונותנים לשמרים להתנפח ולהתפח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle
מיונז, כגון Kraft Homestyle
כגון קראפט Homestyle
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
2
יוצקים את תערובת השמרים לקערה גדולה ומוסיפים 1 כוס מים פושרים, השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
ועוד לשמן
3 גרם פרמזן, מגולח דק
פרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
3
מוסיפים 1 כוס מהקמח וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה. עוברים לכף עץ, מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך. משפשפים את הבצק במעט שמן נוסף, מצמידים ריבוע של ניילון נצמד על פניו ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו, כשעה.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחוררים את הבצק, מעבירים אותו לשקית ניילון משומנת ומניחים לו להתפחה במקרר לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
לחלצי החזיר המפולפלים: כדי לתת לצלי ריפוי מהיר לתוספת טעם, מערבבים יחד את הסוכר ו-1/2 כפית מלח, משפשפים את התערובת על כל הצלי ושומרים במקרר למשך שעה או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
סופגים את הצלי יבש. מרסקים את גרגירי הפלפל במכתש ועלי (או במטחנת קפה ייעודית לתבלינים) למרקם בינוני-גס. (חלקם יטחנו דק, אבל אתם רוצים שהחתיכות הגדולות יותר ידמו לפלפל סדוק.) שפשפו את הפלפל לתוך הבשר, ושמרו את מה שלא נדבק למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מסירים את המחבת, מגלגלים את הצלי לצד אחר ומבסים אותו עם עוד מתערובת הפלפלים. המשיכו לצלות את הבשר, והוציאו אותו מהתנור כל 10 דקות בערך כדי להפוך ולנגב, עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז הצלי קורא 145 מעלות F, בערך 50 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מעבירים את הבשר למגש ונותנים לו לנוח לפחות 10 דקות, מגלגלים את החזיר כדי לספוג את המיצים הנפלטים שלו. מקררים את החזיר עד לשימוש. (אפשר גם לפרוס את החזיר ולהגיש חם בשלב זה.)
מחממים גריל על אש גבוהה. משמנים בנדיבות נייר אפייה. מחלקים את הלחם השטוח לשמונה חלקים על תבנית האפייה. מהדקים את הבצק לעיגולים דקים, בקוטר של כ-8 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
פתיתי ירקות
16
צולים את הלחמים על אש בינונית-גבוהה, סוגרים את המכסה מיד לאחר הנחתם ומתהפכים והופכים כדי למנוע התלקחויות. כל לחם שטוח ייקח בערך 2 דקות לבשל.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
17
פורסים את החזיר דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
18
מורחים מעט איולי על פני הלחמים השטוחים ועורמים מעט בשר חזיר בצד אחד של כל אחד מהם. מעל פרמזן מגולח וחופן ארוגולה. מקפלים את הכריכים לשניים ועורמים אותם על מגש להגשה.