קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן

כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן
כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 934 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -59 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.44$ למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 10 מעריצים. אם יש לכם סוכר, חומץ תפוחים, צלי חלצי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו-50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקלות פרמזן מפולפלים , סלט קיסר בקערות פרמזן מפולפל , ופולנטה, ירקות צלויים ופרמזן מפולפלים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מערבבים את השמרים, הסוכר ו-1/4 כוס מים פושרים בקערה קטנה ונותנים לשמרים להתנפח ולהתפח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle
מיונז, כגון Kraft Homestyleמיונז, כגון Kraft Homestyle
כגון קראפט Homestyleכגון קראפט Homestyle
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן3 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
2
יוצקים את תערובת השמרים לקערה גדולה ומוסיפים 1 כוס מים פושרים, השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמןשמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
ועוד לשמןועוד לשמן
3 גרם פרמזן, מגולח דק3 גרם פרמזן, מגולח דק
פרמזן, מגולח דקפרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
3
מוסיפים 1 כוס מהקמח וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה. עוברים לכף עץ, מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך. משפשפים את הבצק במעט שמן נוסף, מצמידים ריבוע של ניילון נצמד על פניו ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נותר עלצלי חלצי חזיר, מכסה שומן נותר על
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מחוררים את הבצק, מעבירים אותו לשקית ניילון משומנת ומניחים לו להתפחה במקרר לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
לחלצי החזיר המפולפלים: כדי לתת לצלי ריפוי מהיר לתוספת טעם, מערבבים יחד את הסוכר ו-1/2 כפית מלח, משפשפים את התערובת על כל הצלי ושומרים במקרר למשך שעה או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
סופגים את הצלי יבש. מרסקים את גרגירי הפלפל במכתש ועלי (או במטחנת קפה ייעודית לתבלינים) למרקם בינוני-גס. (חלקם יטחנו דק, אבל אתם רוצים שהחתיכות הגדולות יותר ידמו לפלפל סדוק.) שפשפו את הפלפל לתוך הבשר, ושמרו את מה שלא נדבק למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
8
מחממים סיר קטן על אש בינונית-נמוכה, ומוסיפים את החמאה והשום. מבשלים עד שהחמאה מבעבעת; מוסיפים את החומץ, הטימין ושאר הפלפל השחור, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מפזרים את החזיר עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מחממים מחבת חסינת תנור גדולה מספיק כדי להתאים לצלי החזיר על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. משחימים את הבשר במהירות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מברישים את הבשר בנדיבות בחלק מתערובת הפלפלים, מכניסים את המחבת לתנור וצולים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מסירים את המחבת, מגלגלים את הצלי לצד אחר ומבסים אותו עם עוד מתערובת הפלפלים. המשיכו לצלות את הבשר, והוציאו אותו מהתנור כל 10 דקות בערך כדי להפוך ולנגב, עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז הצלי קורא 145 מעלות F, בערך 50 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מעבירים את הבשר למגש ונותנים לו לנוח לפחות 10 דקות, מגלגלים את החזיר כדי לספוג את המיצים הנפלטים שלו. מקררים את החזיר עד לשימוש. (אפשר גם לפרוס את החזיר ולהגיש חם בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
14
לאיולי הדוקטור: מערבבים יחד את המיונז, שמן הזית, המלח, הפלפל, השום וגרידת הלימון והמיץ בקערה בינונית. מקררים עד השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
איוליאיולי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מחממים גריל על אש גבוהה. משמנים בנדיבות נייר אפייה. מחלקים את הלחם השטוח לשמונה חלקים על תבנית האפייה. מהדקים את הבצק לעיגולים דקים, בקוטר של כ-8 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
16
צולים את הלחמים על אש בינונית-גבוהה, סוגרים את המכסה מיד לאחר הנחתם ומתהפכים והופכים כדי למנוע התלקחויות. כל לחם שטוח ייקח בערך 2 דקות לבשל.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
17
פורסים את החזיר דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
18
מורחים מעט איולי על פני הלחמים השטוחים ועורמים מעט בשר חזיר בצד אחד של כל אחד מהם. מעל פרמזן מגולח וחופן ארוגולה. מקפלים את הכריכים לשניים ועורמים אותם על מגש להגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
איוליאיולי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם40חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל שחורפלפל שחור406חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לחםקמח לחם52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ1שמיר טרי, מרוטשום, מגורד דקשום, מגורד דק6ציפורןשום, מגורד דקשום, מגורד דק1Zest and juice of lemon (2 tablespoons juice)Zest and juice of lemon (2 tablespoons juice)2241 לב מפאלדי טרי אם אפשרmayonnaise, such as Kraft Homestylemayonnaise, such as Kraft Homestyle32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסextra-virgin olive oil, plus more for oilingextra-virgin olive oil, plus more for oiling62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Parmesan, shaved thinlyParmesan, shaved thinly2kgspork loin roast, fat cap left onpork loin roast, fat cap left on1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות8שרימפס וורידיםמלח ים משובחמלח ים משובח1חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר