המתכון עוגיות שמנת חמוצה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. יש קינוח זה 863 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 57g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו עוגת שמנת חמוצה שקדים לבנה עם ציפוי גבינת שמנת, עוגות פרמזן שמנת חמוצה עם ציפוי קצפת פטל, ו שמנת חמוצה-קאפקייקס קקאו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 12 כוס מאפין פח, ספינות קאפקייקס
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מגש מאפינס
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. שמור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה של מערבל לעמוד לשלב את החמאה והסוכר. באמצעות חיבור ההנעה להכות את החמאה והסוכר יחד עד שהם קלים ורכים. כבה את המיקסר וגרד את צידי הקערה.
הכה את הביצים, 1 בכל פעם. לאט להוסיף את וניל, חלב ושמנת חמוצה. לגרד את הצדדים של הקערה, לפי הצורך. עם המיקסר על מהירות בינונית, בהדרגה לערבב את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
7
קו מאפין פח עם כוסות מאפין נייר. למלא את כוסות מאפין על 2/3 של הדרך, חלוקת הבלילה באופן שווה בין כוסות מרופדות.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מגש מאפינס
8
שים בתנור שחומם מראש ואופים במשך כ 20 דקות. בדוק על באמצע תהליך האפייה כדי לוודא שהכל הולך נהדר וגם לסובב את מאפין פח.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
תנור
9
העוגות נעשות כאשר קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס לתוך אמצע עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
10
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מתלה תיל, ואז כפור לקשט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
11
שים את השוקולד צ ' יפס בקערה חסינת חום. שים 1 אינץ 'של מים בסיר ולשים את קערת הצ' יפס על גבי המחבת. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים בעדינות את השבבים עד שהם נמסים 3/4 הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
צ ' יפס
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
מחבת
12
הסר את הקערה מן הסיר ומערבבים מדי פעם עד שכל השבבים נמסו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
13
בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להכות את החמאה עד אור ורך. לגרד את הצדדים ולהוסיף אבקת סוכר, וניל ומלח. הכה במהירות נמוכה עד התערובת משולבת. ואז להפוך את מהירות המיקסר בינוני גבוה ומכה במשך 30 שניות. להנמיך את המיקסר ולהוסיף את השוקולד בהדרגה. הפעל שוב את המיקסר והכה עד השוקולד משולב לחלוטין ואת הזיגוג הוא קל ורך.