קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

כריסמס הדר ריבועים

כריסמס הדר ריבועים
ריבועי הדר חג המולד עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 80 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. אם יש לכם גרידת לימון, ביצים, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כריסמס הדר ריבועים, ריבועי קראנץ ' חג המולד לבנים, ו ברי-ריבועי הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 9 על 12 1/2 אינץ תבנית אפייה. מחבת קו עם רדיד ולהשאיר כ 2 אינץ ' נוסף על כל הצדדים. חמאה לסכל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
לטאטא את הקמח, קורנפלור, ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה או עם מערבל יד, להכות את החמאה עם הסוכר על בינוני, עד אור ורך, על 4 דקות. הפעל מערבל למהירות נמוכה, להוסיף את החומרים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב. אל תעבדי יותר מדי על הכסף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
4
מעבירים את הבצק למחבת מוכנה, מפיצים אותו באופן שווה על פני המחבת ולוחצים לעשות כיסוי עבה של 1/4 אינץ ' על תחתית המחבת. מכסים בניילון נצמד, ואז לוחצים ומשטחים באמצעות הידיים למעלה כדי להחליק ואפילו את הבצק. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
5
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את הפלסטיק מהחלק העליון של הבצק ודקור את הבצק עם מזלג או שיפוד עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
7
אופים את הקרום עד רק זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בינתיים, להמס את הג ' לי במיקרוגל עד רך מספיק כדי להתפשט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
9
מורחים את הג ' לי עם מברשת מאפה או מרית אופסט על הקרום. חזור לתנור ותבשל עוד 10 דקות. קרום מגניב לחלוטין על מתלה חוט, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מברשת מאפהמברשת מאפה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
10
בינתיים, לטאטא את הביצים, חלמונים, סוכר, חלב מרוכז ממותק, קמח, ומלח יחד בקערה בינונית. לנצח עד עבה מעט חיוור. מערבבים את מיצי הדר וגלידת, וקציפים בעדינות כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
יוצקים את המילוי על קרום מקורר ואופים עד המילוי הוא מוצק אבל עדיין רופף ו מתנדנד במרכז, על 25 עד 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. צינה במקרר לפחות 1 שעה או לילה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר ברים מהמקרר וטבל את החלק התחתון של זה במים חמים כדי לרכך את החמאה ולשחרר את רדיד הצדדים של המחבת. השתמש בנייר כסף כדי להרים את המאפה מתוך תבנית האפייה ולהעביר ללוח חיתוך. באמצעות סכין חדה או חותך פיצה, לחתוך כ 50 1 1/2 אינץ ' ריבועים, מנגב את הסכין עם מגבת חמה, רטובה בין חתכים. למעלה כל ריבוע עם קטע משולש זעיר של קלמנטינה או כתום דם (עם הקליפה על) ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
ClementineClementine
חמאהחמאה
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חותך פיצהחותך פיצה
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

מרכיבים