ריבועי הדר חג המולד עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 80 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. אם יש לכם גרידת לימון, ביצים, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כריסמס הדר ריבועים, ריבועי קראנץ ' חג המולד לבנים, ו ברי-ריבועי הדר (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה 9 על 12 1/2 אינץ תבנית אפייה. מחבת קו עם רדיד ולהשאיר כ 2 אינץ ' נוסף על כל הצדדים. חמאה לסכל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
2
לטאטא את הקמח, קורנפלור, ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה או עם מערבל יד, להכות את החמאה עם הסוכר על בינוני, עד אור ורך, על 4 דקות. הפעל מערבל למהירות נמוכה, להוסיף את החומרים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב. אל תעבדי יותר מדי על הכסף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
4
מעבירים את הבצק למחבת מוכנה, מפיצים אותו באופן שווה על פני המחבת ולוחצים לעשות כיסוי עבה של 1/4 אינץ ' על תחתית המחבת. מכסים בניילון נצמד, ואז לוחצים ומשטחים באמצעות הידיים למעלה כדי להחליק ואפילו את הבצק. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
5
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר את הפלסטיק מהחלק העליון של הבצק ודקור את הבצק עם מזלג או שיפוד עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
7
אופים את הקרום עד רק זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בינתיים, להמס את הג ' לי במיקרוגל עד רך מספיק כדי להתפשט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ג'לי
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
9
מורחים את הג ' לי עם מברשת מאפה או מרית אופסט על הקרום. חזור לתנור ותבשל עוד 10 דקות. קרום מגניב לחלוטין על מתלה חוט, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ג'לי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
מברשת מאפה
מתלה תיל
תנור
10
בינתיים, לטאטא את הביצים, חלמונים, סוכר, חלב מרוכז ממותק, קמח, ומלח יחד בקערה בינונית. לנצח עד עבה מעט חיוור. מערבבים את מיצי הדר וגלידת, וקציפים בעדינות כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
קמח לכל מטרה
סוכר
חלמון ביצה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
יוצקים את המילוי על קרום מקורר ואופים עד המילוי הוא מוצק אבל עדיין רופף ו מתנדנד במרכז, על 25 עד 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. צינה במקרר לפחות 1 שעה או לילה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר ברים מהמקרר וטבל את החלק התחתון של זה במים חמים כדי לרכך את החמאה ולשחרר את רדיד הצדדים של המחבת. השתמש בנייר כסף כדי להרים את המאפה מתוך תבנית האפייה ולהעביר ללוח חיתוך. באמצעות סכין חדה או חותך פיצה, לחתוך כ 50 1 1/2 אינץ ' ריבועים, מנגב את הסכין עם מגבת חמה, רטובה בין חתכים. למעלה כל ריבוע עם קטע משולש זעיר של קלמנטינה או כתום דם (עם הקליפה על) ומגישים.