קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

כרישה בגריל עם רומסקו (Calçotada)

כרישה בגריל עם רומסקו (Calçotada)
המתכון כרישה בגריל עם רומסקו (Calçotada) יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, אלומונדים חלוקים, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו רומסקו כרישה בגריל, כרישה תינוק בגריל עם רוטב רומסקו , ו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם רומסקו (Calçots y Esparragos con Romesco) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את השום והעגבניות במחבת צלייה, ולאחר מכן צולים בתנור 30 דקות, עד השום מתרכך וחום קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מעבירים את השום והעגבניות לסיר ומוסיפים את השמן, החומץ והנורות. מבשלים על חום מאוד, מאוד נמוך, ערבוב מדי פעם. השמן צריך בקושי בועה וליצור טבעת ברורה סביב הירקות. מבשלים בדרך זו על 1 ½ שעות.להעלות את החום בתנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את השקדים ואת אגוזי לוז על תבנית אפייה וטוסט אותם מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מעבירים את האגוזים החמים למעבד מזון וטוחנים לעקביות חולית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים את האגוזים והמלח לשום ולעגבניות ונותנים להם לבשל עם הירקות בחצי השעה האחרונה של זמן הבישול הכולל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
תן לתערובת העגבניות להתקרר מעט, ולאחר מכן לגרד אותו יחד עם ביצה קשה, קאיין ופימנטו לתוך מעבד המזון. תהליך עד חלקה מאוד. התאם את העקביות עם עוד שמן זית שטפטף פנימה כשהמכונה מסתחררת לפי הצורך.הכן אש פחם מתונה לצלייה עקיפה. חותכים את הכרישה לשניים (רבעים אם הם גדולים מאוד). אין לקצץ את קצה השורש, כך שהם נשארים ללא פגע במהלך צלייה. בזהירות לשטוף את הכרישה של כל חצץ בין השכבות. יבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
יוצקים את 6 כפות הנותרים של שמן זית על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מגלגלים את הכרישה בשמן, מצופים היטב; מתבלים במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
10
מניחים את הכרישה על חום עקיף; לכסות את הגריל ומבשלים, מפנה מדי פעם עבור צביעה טובה עד רך וחרוך יפה. ייתכן שיהיה עליך להעביר אותם לחום ישיר בדקות האחרונות כדי לקבל את כמות char שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מגישים חם עם רוטב romesco בצד, או טפטף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק