כרישה בגריל עם רומסקו (Calçotada)
המתכון כרישה בגריל עם רומסקו (Calçotada) יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, אלומונדים חלוקים, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו רומסקו כרישה בגריל, כרישה תינוק בגריל עם רוטב רומסקו , ו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם רומסקו (Calçots y Esparragos con Romesco) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את השום והעגבניות במחבת צלייה, ולאחר מכן צולים בתנור 30 דקות, עד השום מתרכך וחום קלות.
מעבירים את השום והעגבניות לסיר ומוסיפים את השמן, החומץ והנורות. מבשלים על חום מאוד, מאוד נמוך, ערבוב מדי פעם. השמן צריך בקושי בועה וליצור טבעת ברורה סביב הירקות. מבשלים בדרך זו על 1 ½ שעות.להעלות את החום בתנור ל 450 מעלות F.
מניחים את השקדים ואת אגוזי לוז על תבנית אפייה וטוסט אותם מעט, על 4 דקות.
מעבירים את האגוזים החמים למעבד מזון וטוחנים לעקביות חולית.
מוסיפים את האגוזים והמלח לשום ולעגבניות ונותנים להם לבשל עם הירקות בחצי השעה האחרונה של זמן הבישול הכולל שלהם.
תן לתערובת העגבניות להתקרר מעט, ולאחר מכן לגרד אותו יחד עם ביצה קשה, קאיין ופימנטו לתוך מעבד המזון. תהליך עד חלקה מאוד. התאם את העקביות עם עוד שמן זית שטפטף פנימה כשהמכונה מסתחררת לפי הצורך.הכן אש פחם מתונה לצלייה עקיפה. חותכים את הכרישה לשניים (רבעים אם הם גדולים מאוד). אין לקצץ את קצה השורש, כך שהם נשארים ללא פגע במהלך צלייה. בזהירות לשטוף את הכרישה של כל חצץ בין השכבות. יבש ביסודיות.
יוצקים את 6 כפות הנותרים של שמן זית על תבנית אפייה מעוטרת.
מגלגלים את הכרישה בשמן, מצופים היטב; מתבלים במלח כשר.
מניחים את הכרישה על חום עקיף; לכסות את הגריל ומבשלים, מפנה מדי פעם עבור צביעה טובה עד רך וחרוך יפה. ייתכן שיהיה עליך להעביר אותם לחום ישיר בדקות האחרונות כדי לקבל את כמות char שאתה אוהב.
מגישים חם עם רוטב romesco בצד, או טפטף על גבי.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Matchbook Tempranillo עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Matchbook Tempranillo]()
Matchbook Tempranillo
Matchbook Tempranillo 2013 נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים Ribera del Duero ו Tinta de Toro גדל באחוזה שלנו לתרום את הטעמים הזנים המוכרים, בעוד Rioja מסורתי מיזוג ענבים Graciano מוסיף טאנין ומבנה. ארומטיים מובהקים של פטל בשלים שזיף עשיר להוביל טעמים מפתים של כדור הארץ, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, אדום מפתה זה יש גימור בהיר המבקש לגימה נוספת של יין זה מובנה דק. זוג זה Dunnigan הילס Tempranillo עם צלחת פאייה מסורתית חדורים זעפרן, מולים, שרימפס ו chorizo.