קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

כרישה בגריל עם רומסקו (Calçotada)

כרישה בגריל עם רומסקו (Calçotada)
המתכון כרישה בגריל עם רומסקו (Calçotada) יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, אלומונדים חלוקים, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו רומסקו כרישה בגריל, כרישה תינוק בגריל עם רוטב רומסקו , ו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם רומסקו (Calçots y Esparragos con Romesco) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את השום והעגבניות במחבת צלייה, ולאחר מכן צולים בתנור 30 דקות, עד השום מתרכך וחום קלות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מעבירים את השום והעגבניות לסיר ומוסיפים את השמן, החומץ והנורות. מבשלים על חום מאוד, מאוד נמוך, ערבוב מדי פעם. השמן צריך בקושי בועה וליצור טבעת ברורה סביב הירקות. מבשלים בדרך זו על 1 ½ שעות.להעלות את החום בתנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את השקדים ואת אגוזי לוז על תבנית אפייה וטוסט אותם מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מעבירים את האגוזים החמים למעבד מזון וטוחנים לעקביות חולית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את האגוזים והמלח לשום ולעגבניות ונותנים להם לבשל עם הירקות בחצי השעה האחרונה של זמן הבישול הכולל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
תן לתערובת העגבניות להתקרר מעט, ולאחר מכן לגרד אותו יחד עם ביצה קשה, קאיין ופימנטו לתוך מעבד המזון. תהליך עד חלקה מאוד. התאם את העקביות עם עוד שמן זית שטפטף פנימה כשהמכונה מסתחררת לפי הצורך.הכן אש פחם מתונה לצלייה עקיפה. חותכים את הכרישה לשניים (רבעים אם הם גדולים מאוד). אין לקצץ את קצה השורש, כך שהם נשארים ללא פגע במהלך צלייה. בזהירות לשטוף את הכרישה של כל חצץ בין השכבות. יבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
יוצקים את 6 כפות הנותרים של שמן זית על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מגלגלים את הכרישה בשמן, מצופים היטב; מתבלים במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מניחים את הכרישה על חום עקיף; לכסות את הגריל ומבשלים, מפנה מדי פעם עבור צביעה טובה עד רך וחרוך יפה. ייתכן שיהיה עליך להעביר אותם לחום ישיר בדקות האחרונות כדי לקבל את כמות char שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מגישים חם עם רוטב romesco בצד, או טפטף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה