כרישה וגרוייר טארט
מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, כרישה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כרישה, ריקוטה וגרוייר טארט, כרישה ותפוחי אדמה טארט עם Gruyère, ו אספרגוס, כרישה & Gruyere טארט ב פודינג מלוח טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח מקומח קלות, לרדד את הבצק לכיכר 13 אינץ'. מקפלים את הפינות בעדינות לגלגל את המאפה לתוך סיבוב מחוספס.
העברה לתבנית אפייה; קירור.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מפזרים חצי מהגבינה מעל הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מורחים כרישה על הגבינה. מכסים עם פרושוטו; מפזרים על הגבינה הנותרים. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את הקצה טארט כדי ליצור שפה ואופים במשך 20 דקות, עד זהב מבעבע. כתם כל שומן עודף עם מגבת נייר.