כרישה וריזוטו אפונה עם קלמרי בגריל
כרישה וריזוטו אפונה עם קלמרי בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אורז arborio, חמאה, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרישה וריזוטו אפונה עם קלמרי בגריל, לפת לבנה שמנת וריזוטו כרישה עם כרישה צ'יפס ירוק, ו ריזוטו שום עם קלמרי ופרמזן צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו את המניה לרתיחה חשופה בסיר בינוני, ואז שמרו על רתיחה חשופה.
לטאטא יחד 2 כפות שמן, מיץ לימון, בצל ירוק, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית כדי להפוך ויניגרט.
קוק כרישה ב 2 כפות שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך אבל לא השחמה, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את כף הנותרים שמן ואורז לסיר ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד אורז מצופה באופן שווה, על 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים במהירות, ערבוב, עד רוב נספג, על 1 דקה.
להוסיף 1 כוס מלאי חם ומבשל במהירות, תוך ערבוב כל הזמן, עד המניות נספג. המשך להתבשל והוספת מלאי חם, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ומאפשר כל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד 1 מלאי כוס נשאר, 15 עד 18 דקות.
הוסף אפונה, כרישה, ואת מלאי כוס הנותרים לבשל, ערבוב, עד אורז הוא רק מכרז, 3 עד 5 דקות. מערבבים חמאה וגבינה, ולאחר מכן להסיר מהחום.
כאשר כוס אחרונה של מניות נוספה ריזוטו, מחבת גריל חום על חום גבוה עד חם. 3כאשר ריזוטו נעשה, דיונון העונה עם 1/8 כפית מלח ומחבת גריל שמן. דיונון גריל, לחיצה למטה עם מרית ופונה באמצע, עד אטום ופשוט מבושל דרך, על 1 דקה בסך הכל. לזרוק עם מספיק ויניגרט לימון למעייל.
מגישים ריזוטו עם קלמרי וטפטף עם כל ויניגרט לימון הנותרים.