כרישה ותפוחי אדמה עם יוגורט לימון כמון
כרישה ותפוחי אדמה עם יוגורט לימון כמון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. אם יש לך ביצים, מלח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלק וכרישה עם יוגורט ולימון, כרישה & תפוחי אדמה מטוגנים, ו בטטה וכרישה.
הוראות
כדי להכין יוגורט, יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
מערבבים יוגורט הבא 5 מרכיבים (דרך 1/8 כפית פלפל) בקערה קטנה. כיסוי וצינה.
כדי להכין fritters, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף כרישה, 2 כפות מים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. Saut 10 דקות או עד הזהב, הוספת מים 1/4 כוס הנותרים לפי הצורך כדי למנוע כרישה מלהידבק למחבת.
מניחים כרישה ותפוחי אדמה בקערה גדולה.
שלב 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ביצים וחלבוני ביצה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת תפוחי אדמה.
חום 4 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה. כפית על 3 כפות תערובת תפוחי אדמה עבור כל אחד 8 פריטרים למחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מהמחבת. חזור על הנוהל עם הנותרים 4 כפיות שמן ותערובת תפוחי אדמה.
מפזרים כיסונים עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.