כרישה-טארט גבינת עיזים
כרישה-טארט גבינת עיזים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 761 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עד 5 כרישה, piecrusts, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: גבינת עיזים וטארט כרישה, טארט תפוחי אדמה, כרישה וגבינת עיזים, ו תרד, כרישה וטארט גבינת עיזים.
הוראות
פתח piecrust, להתגלגל לתוך מעגל 12 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת קלות. מקפלים 2 אינץ ' חיצוני של בצק מעל, ו crimp. זין בתחתית קרום עם מזלג.
אופים ב 425 במשך 8 עד 10 דקות או עד השחמה קלה.
הסר שורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות כרישה, עוזב 2 סנטימטרים של עלים כהים. כרישה פרוסה דק; לשטוף היטב, ולנקז.
כרישה סאוט בשמן חם במחבת מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד מכרז. (לא חום.) מערבבים שמנת, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב כל הזמן, 4 עד 5 דקות או עד מעט מעובה. מערבבים בטרגון.
מפזרים 2 אונקיות (1/2 כוס) גבינת עיזים בתחתית הקרום; למעלה עם תערובת כרישה.
אופים ב 375 במשך 18 עד 20 דקות או עד זהב תוסס.