קושירגיל
מוכן ב19 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

כתום-ג'ינג'ר-טופו מוקפץ

כתום-ג'ינג'ר-טופו מוקפץ
אורנג'-ג'ינג'ר-טופו מוקפץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 19 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, זנגביל, אורז חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, שלושה אפונה ג'ינג'ר טופו מוקפץ, ו ג'ינג'ר טופו מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ולהגדיר תערובת קורנפלור בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים 2 כפיות שמן צמחי במחבת מוקפצת או ווק על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום; מוקפץ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4
מוסיפים פטריות, אספרגוס, כרישה; מוקפץ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
להוסיף קוביה טופו; מוקפץ 4 דקות. מערבבים בתערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל