כתף חזיר ברביקיו
כתף חזיר ברביקיו עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 692 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לך סוכר חום, פלפל טחון, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: תחרות ברביקיו כתף חזיר, כתף חזיר של מרשל ורוטב ברביקיו, ו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן.
הוראות
להשרות 1 קילו של נתחי עץ במים 30 דקות עד 1 שעה.
להביא חומץ, 1/4 כוס פלפל אדום טחון, 3 תפוזים, ו 3 לימונים לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני; לבשל 10 דקות.
הסר תערובת חומץ מחום, וקריר.
שלב נשאר 1/4 כוס פלפל אדום, סוכר חום, הבא 3 מרכיבים. לשפשף באופן שווה על חזיר.
טפטוף 1 תערובת חומץ כוס על בשר חזיר; להפריש 2 כוסות תערובת חומץ עבור basting, ושמור נשאר תערובת כדי למלא את מחבת המים.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
מסננים חתיכות עץ, ומניחים על גחלים.
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף תערובת חומץ הנותרים 2 תפוזים ו 2 לימונים לעומק של קו מילוי.
מניחים חזיר על מדף מזון נמוך; לכסות עם מכסה מעשן.
לבשל בשר צלוי 6 עד 7 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הקופות 17
רוטב עם שמורות 2 כוסות תערובת חומץ כל שעה לאחר צלי חזיר מבושל 3 שעות.
להוסיף פחם יותר, הנותרים 1 פאונד חתיכות עץ, ותערובת חומץ למעשן לפי הצורך.