קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות30
ציון בריאות37
מגזין

כתף חזיר ממולא משמש עם זיגוג סויה-דבש

כתף חזיר ממולא משמש עם זיגוג סויה-דבש
מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן שומשום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כתף חזיר ממולא משמש עם זיגוג סויה-דבש, בשר חזיר ממולא מרווה טנדרלוין עם זיגוג דבש-חרדל, ו כתף חזיר צלויה דבש-סויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 27
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר קטן, מכסים את שיני השום במים ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על חום נמוך בינוני עד השום הוא בקושי רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
ניקוז.
4
בינתיים, בקערה, לכסות את משמשים מיובשים עם מים חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
ניקוז.
6
פתח את צלי החזיר, חיתוך את המיתרים במידת הצורך, ולהגדיר אותו על משטח עבודה, צד שומן למטה. מתבלים את החלק הפנימי של הצלי במלח, פלפל שחור ופלפל אדום מרוסק. מסדרים את שיני השום ואת משמשים מיובשים במרכז הצלי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלי חזירצלי חזיר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מגלגלים את הצלי ועניבה במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט מטבח. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי במלח, פלפל שחור ופלפל אדום מרוסק ומניחים אותו במחבת צלייה, צד שמן למעלה. צולים את החזיר במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
בקערה קטנה, לשלב את המירין עם רוטב סויה, דבש, חרדל ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מברשת את החזיר עם חצי זיגוג צלוי במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
10
מברישים את החזיר שוב עם זיגוג הנותרים צלוי במשך כ 10 דקות יותר, עד החזיר הוא לכה יפה מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הקופות צלוי 165 עד 17
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
להעביר את החזיר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 דקות. מערבבים 1/4 כוס מים לתוך מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
יוצקים את המיצים לסיר קטן ומצקת את השומן. לכסות את המיצים ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מצקתמצקת
13
להשליך את החוט ולחרוט את הצלי לפרוסות עבות.
14
מגישים את החזיר, מעבירים את מיצי המחבת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'