קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

כתף חזיר צלויה ברוטב רימונים

כתף חזיר צלויה ברוטב רימונים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. מתכונים דומים: כתף חזיר צלויה ברוטב חרדל ג'ינג'ר, כתף חזיר צלויה, ו תבשיל-כתף חזיר צלויה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מתבלים את צלי החזיר עם שום, מלח כשר ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלי חזירצלי חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקום במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים את הצלי במשך 1 שעות בתנור שחומם מראש. בעוד הצלי הוא אפייה, לשלב את זרעי רימון ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות, עד זרעי רימון נשבר ושחרר את המיצים שלהם. לחץ דרך מסננת כדי לקבל כמה שיותר מיץ ככל האפשר. אתה צריך לשתות בערך 3/4 כוס מיץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
יוצקים את המיץ מן הרימון לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום ומערבבים בחומץ בלסמי, סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
לאחר הצלי כבר בתנור במשך 1 שעה, להתחיל למרוח אותו עם רוטב הרימון, באמצעות מברשת כדי להחיל על החלק העליון והצדדים. המשך לצלות את החזיר עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה 180 מעלות F (80 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 20 דקות לפני גילוף והגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®