קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

כתף חזיר צלויה ברוטב רימונים

כתף חזיר צלויה ברוטב רימונים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. מתכונים דומים: כתף חזיר צלויה ברוטב חרדל ג'ינג'ר, כתף חזיר צלויה, ו תבשיל-כתף חזיר צלויה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מתבלים את צלי החזיר עם שום, מלח כשר ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי חזירצלי חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מקום במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים את הצלי במשך 1 שעות בתנור שחומם מראש. בעוד הצלי הוא אפייה, לשלב את זרעי רימון ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות, עד זרעי רימון נשבר ושחרר את המיצים שלהם. לחץ דרך מסננת כדי לקבל כמה שיותר מיץ ככל האפשר. אתה צריך לשתות בערך 3/4 כוס מיץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
יוצקים את המיץ מן הרימון לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הסר מהחום ומערבבים בחומץ בלסמי, סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
לאחר הצלי כבר בתנור במשך 1 שעה, להתחיל למרוח אותו עם רוטב הרימון, באמצעות מברשת כדי להחיל על החלק העליון והצדדים. המשך לצלות את החזיר עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה 180 מעלות F (80 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 20 דקות לפני גילוף והגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות