כתף חזיר צלויה ברוטב רימונים
אם יש לך בשר חזיר צלוי כתף, מלח כשר ופלפל טחון, קינמון טחון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: כתף חזיר צלויה ברוטב חרדל ג'ינג'ר, כתף חזיר צלויה, ו תבשיל-כתף חזיר צלויה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מתבלים את צלי החזיר עם שום, מלח כשר ופלפל.
אופים את הצלי במשך 1 שעות בתנור שחומם מראש. בעוד הצלי הוא אפייה, לשלב את זרעי רימון ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות, עד זרעי רימון נשבר ושחרר את המיצים שלהם. לחץ דרך מסננת כדי לקבל כמה שיותר מיץ ככל האפשר. אתה צריך לשתות בערך 3/4 כוס מיץ.
יוצקים את המיץ מן הרימון לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי.
הסר מהחום ומערבבים בחומץ בלסמי, סוכר וקינמון.
לאחר הצלי כבר בתנור במשך 1 שעה, להתחיל למרוח אותו עם רוטב הרימון, באמצעות מברשת כדי להחיל על החלק העליון והצדדים. המשך לצלות את החזיר עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה 180 מעלות F (80 מעלות C).
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 20 דקות לפני גילוף והגשה.