כתר של אספרגוס ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כתר של אספרגוס ירוק. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1093 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. אם יש לכם עגבניות, חסה, חזיר נרפא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו מתלה כבש קראון עם קוסקוס עשב ירוק, אספרגוס בצל ירוק מוקפץ, ו טארט אספרגוס לבן וירוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את הלחם והמים בקערה ולאפשר לשבת במשך כמה דקות. במעבד מזון, לשלב את תערובת הלחם, עגבניות ושום, מתבלים עם מלח ופלפל, ומעבדים עד חלקה.
מוסיפים את החומץ והשמן ואת התהליך. להפריש עד מוכן לשימוש.
בסיר, להרתיח את האספרגוס הירוק עד רך.
חותכים את הנקודות, להפריש, ולקצוץ את שאר החלקים במכרז.
חותכים את כיכר הלחם לפרוסות דקות וטוסט. בעוד הטוסט הוא עדיין חם, לשפשף את פני השטח עם כמה שום.
מניחים טבעת גדולה או חותך עוגיות במרכז 4 צלחות.
מניחים את קצות הכתר של האספרגוס סביב הצלחות. מסדרים כמה עלים של חסה על החלק התחתון של הטבעות מלמעלה עם אספרגוס קצוץ.
למעלה עם עגבניות פרוסות ולאחר מכן חתיכת טוסט. לבסוף, מפזרים עם חזיר נרפא.
כדי לסיים ולהגיש, טפטוף קצת רוטב סלמורחו סביב הצלחת ומגישים.