לאטקס
לאטקס הוא מזנון יהודי. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 48 קלוריות . מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ו-30 שלם מגיש 18 ומחיר 10 סנט למנה . זה מושלם לחג החנוכה . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח ופלפל, בצל ירוק, שמן ובצל. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Latkes; לביבות ירקות מטוגנות מאירופה והמזרח התיכון .
הוראות
מניחים תפוחי אדמה במגבת פשתן נקייה; לסחוט, לשמור נוזל בכוס מדידה. מניחים בצד עד שעמילן תפוחי אדמה מתייצב.
מסננים את הנוזל העליון; מניחים את עמילן תפוחי האדמה בצד.
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה, הבצל, הביצה, המלח, הפלפל ועמילן תפוחי האדמה השמור.
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה. מעצבים את תערובת תפוחי האדמה לפי 2 כפות לקציצות; מניחים בשמן חם, לוחצים קלות לשטח.
מטגנים עד להזהבה, כ-1-1/2 דקות מכל צד.
מגישים מיד או מכניסים לתנור חם עד להגשה.