קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

לאכול במשך שמונה דולרים: Poule au Riz

לאכול במשך שמונה דולרים: Poule au Riz
לאכול במשך שמונה דולרים: Poule au Riz הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 931 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Poule Au Pot, Poule au Pot, ו עוף בסיר (Poule au Pot) עם תפוחי אדמה וסקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את רגלי העוף בסיר עם בצל, שום, וחלקי עוף נוספים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
רגל עוףרגל עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להוסיף 2 גבעולים פטרוזיליה, 1/4 כפית טימין מיובש, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 6 כוסות מים. להביא לרתיחה ולאחר מכן להתאים את החום כך המים בקושי בועות. אתה רוצה לבשל את העוף בעדינות רבה; בסיר שלי, בועות לא לשבור את פני השטח אבל ניתן לראות עולה בנחלים זעירים מאוד בתוך הנוזל. לשמור על מצב זה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טימין מיובשטימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר את רגלי העוף לצלחת. להעלות את החום מתחת לסיר ולתת את המניה להרתיח במרץ במשך 20 עד 30 דקות; לטעום אחרי 20 דקות כדי לראות אם זה chickeny מספיק. כאשר המניה טעם טעים, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מבשלים את חצי כוס האורז ב 1 כוס של המניה. יחד עם זאת, לשים את האפונה הקפואה בסיר עם עלה חסה 1, 1/8 כפית טימין מיובש, 1/4 כפית סוכר, ו 1 פטרוזיליה sprig; לכסות ולהפוך את החום מתחת לאפונה לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
טימין מיובשטימין מיובש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בואו האפונה לבשל בדרך זו במשך 20 דקות (בערך באותו הזמן שנדרש כדי לבשל את האורז ולתת לו לנוח), ערבוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
הסר עלי חסה, לטעום אפונה, ולהוסיף מלח ופלפל אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי חסהעלי חסה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
כאשר רגלי העוף קרירות מספיק כדי לטפל, להסיר ולהשליך את העור. משוך את כל הבשר מן העצמות; אתה צריך לקבל 7-8 אונקיות. אתה יכול להחליק את חתיכות הבשר לתוך הסיר של המניה כדי לשמור על חם ולח אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
בזמן שהאורז והאפונה מבשלים, מכינים את הרוטב. בחלק העליון של דוד כפול (או קערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים), לטאטא יחד את חלמון ביצה וחומץ יין לבן. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס ציר עוף, לטאטא כל הזמן. המשך לבחוש ולבשל את הרוטב על המים הבוערים עד שהוא מתעבה קצת. (בישלתי וערבבתי במשך 15 דקות ללא עיבוי רב והחלטתי לשרת את הרוטב במצבו החלק אך הרופף, שכן הוא כבר היה טעים.) טעם ותיבול נכון.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
זנים של פטריותזנים של פטריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מגישים את חתיכות העוף על האורז עם קערת רוטב, עדיין חם, בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מקשטים את העוף עם פטרוזיליה טחון אם אתה רוצה; הייתי יותר מדי ממהר. כדי להיות מאוד צרפתי, לשרת את האפונה כמסלול שלהם, אחרי העוף, במקום לגרום להם לחלוק צלחת. לזרוק את החסה הנותרת ועלי פטרוזיליה קצוצים גס עם ויניגרט פשוט לסלט שלך.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ויניגרטויניגרט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים