לאכול בשמונה דולרים: מרק בצל צרפתי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לאכול בשמונה דולרים: בצל צרפתי פסטינה, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי בן 5 ליטר או בסיר גדול וכבד אחר, מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית.
מוסיפים את הבצלים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, מטגנים עד שהם זהובים, על 30 דקות.
מוסיפים את החמאה, שום, קורנית, עלה דפנה, מלח ופלפל ומבשלים 10 דקות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את היין הלבן, להביא לרתיחה, ולהפחית את היין בחצי, על 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 45 דקות.
כאשר המרק נעשה, לכבות את המבער ולחמם מראש את המטגן.
הסר את זרעי הקורנית ואת עלה דפנה מהמרק.
שים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה העליון באופן שווה עם גבינה מגוררת. לצלות עד הגבינה הוא מבעבע, רק דקה או שתיים, ומגישים עם המרק החם.
פיצול מרק אפונה סלט כרוב הפשוט"
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.