מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לאכול בשמונה דולרים: בצל צרפתי פסטינה, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי בן 5 ליטר או בסיר גדול וכבד אחר, מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצלים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, מטגנים עד שהם זהובים, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את החמאה, שום, קורנית, עלה דפנה, מלח ופלפל ומבשלים 10 דקות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את היין הלבן, להביא לרתיחה, ולהפחית את היין בחצי, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
גב שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
5
כאשר המרק נעשה, לכבות את המבער ולחמם מראש את המטגן.
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.