קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות20
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: מרק כרובית קלוי כמון

לאכול בשמונה דולרים: מרק כרובית קלוי כמון
נסו לאכול במשך שמונה דולרים: מרק גזר שומר קלוי, כרובית מבושמת כמון קלויה, ו כרובית קלויה עם כמון וכוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים כרובית לפרחים 2 אינץ'. על גיליון אפייה מצופה קלף, לזרוק כרובית עם 1 כף שמן, מלח וכמון למעיל. צולים בתנור עד הכרובית רק מתחיל להפוך חום זהוב, אבל עדיין יש ביס קטן אליו, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בתנור הולנדי בינוני או סיר lidded, מחממים את השמן הנותר על להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את השום והטחון לדקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את הכרובית, המניה, וקורטוב של קאיין, ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים עד שהכרובית רכה מאוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מחית את המרק באמצעות בלנדר טבילה, או בלנדר עומד. חזור לסיר והוסף את השמנת. דק את המרק לפי הצורך עם מלאי נוסף עד שתגיע לעקביות הרצויה. טעם לתיבול, ולהוסיף יותר מלח קאיין לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת