קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות20
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: מרק כרובית קלוי כמון

לאכול בשמונה דולרים: מרק כרובית קלוי כמון
נסו לאכול במשך שמונה דולרים: מרק גזר שומר קלוי, כרובית מבושמת כמון קלויה, ו כרובית קלויה עם כמון וכוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים כרובית לפרחים 2 אינץ'. על גיליון אפייה מצופה קלף, לזרוק כרובית עם 1 כף שמן, מלח וכמון למעיל. צולים בתנור עד הכרובית רק מתחיל להפוך חום זהוב, אבל עדיין יש ביס קטן אליו, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בתנור הולנדי בינוני או סיר lidded, מחממים את השמן הנותר על להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את השום והטחון לדקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את הכרובית, המניה, וקורטוב של קאיין, ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים עד שהכרובית רכה מאוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מחית את המרק באמצעות בלנדר טבילה, או בלנדר עומד. חזור לסיר והוסף את השמנת. דק את המרק לפי הצורך עם מלאי נוסף עד שתגיע לעקביות הרצויה. טעם לתיבול, ולהוסיף יותר מלח קאיין לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת