לאכול בשמונה דולרים: מרק כרובית קלוי כמון
נסו לאכול במשך שמונה דולרים: מרק גזר שומר קלוי, כרובית מבושמת כמון קלויה, ו כרובית קלויה עם כמון וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
חותכים כרובית לפרחים 2 אינץ'. על גיליון אפייה מצופה קלף, לזרוק כרובית עם 1 כף שמן, מלח וכמון למעיל. צולים בתנור עד הכרובית רק מתחיל להפוך חום זהוב, אבל עדיין יש ביס קטן אליו, על 20 דקות.
בתנור הולנדי בינוני או סיר lidded, מחממים את השמן הנותר על להבה בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום והטחון לדקה נוספת.
מוסיפים את הכרובית, המניה, וקורטוב של קאיין, ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים עד שהכרובית רכה מאוד, כ -10 דקות.
מחית את המרק באמצעות בלנדר טבילה, או בלנדר עומד. חזור לסיר והוסף את השמנת. דק את המרק לפי הצורך עם מלאי נוסף עד שתגיע לעקביות הרצויה. טעם לתיבול, ולהוסיף יותר מלח קאיין לפי הטעם.
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם כוסברה.