לבבות שקדים Joy
שקדים Joy Hearts נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שקדים, פירורי שוקולד למחצה, קרם קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לבבות שקדים מתפוררים, לבבות פרנץ ' טוסט שקדים, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. לשטוף עובש סיליקון בצורת לב עם מים חמים.
מניחים על תבנית אפייה ואופים ריקים במשך 5 דקות להתייבש.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
בקערה גדולה משלבים את הקוקוס, השקדים וקרם הקוקוס.
מניחים 8 עד 10 פירורי שוקולד בכל אחד מחללים בצורת לב על גיליון אפיית סיליקון.
מניחים 1/2 כפית של תערובת קוקוס-שקדים למרכז של כל חללים, על גבי פירורי שוקולד.
מניחים 8 עד 10 פירורי שוקולד נוספים על גבי תערובת קוקוס-שקדים, מסדרים אותם כך המרכזים מכוסים בעיקר.
העברת גיליון עוגיות עם עובש לתנור ואופים עד שוקולד מתחיל להמס וקל להפיץ, 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור. השתמש כפית ועם תנועה הנעה להפעיל את קצה הכף סביב הקצוות של כל חלל כדי להבטיח כי שוקולד נמס לחלוטין מעילה על החלק התחתון של החלל. השתמש בחלק האחורי של הכפית כדי להחליק את "תחתית" של השוקולדים כי הם עם הפנים כלפי מעלה. לבסוף, בעדינות לנער את עובש סיליקון למעלה ולמטה קצת לכפות את כל בועות אוויר.
מניחים את מחצלת סיליקון במקרר במשך 1 שעה להגדיר.
הסר מהמקרר ולהפוך בעדינות את החללים לשחרר את השוקולד. השתמש בסכין חמאה כדי להחליק את הפתיתים ולהפוך את תחתית השוקולדים שטוח ככל האפשר.