קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לבבות שקדים Joy

לבבות שקדים Joy
שקדים Joy Hearts נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שקדים, פירורי שוקולד למחצה, קרם קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לבבות שקדים מתפוררים, לבבות פרנץ ' טוסט שקדים, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. לשטוף עובש סיליקון בצורת לב עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים על תבנית אפייה ואופים ריקים במשך 5 דקות להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בקערה גדולה משלבים את הקוקוס, השקדים וקרם הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים היטב.
6
מניחים 8 עד 10 פירורי שוקולד בכל אחד מחללים בצורת לב על גיליון אפיית סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מניחים 1/2 כפית של תערובת קוקוס-שקדים למרכז של כל חללים, על גבי פירורי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8
מניחים 8 עד 10 פירורי שוקולד נוספים על גבי תערובת קוקוס-שקדים, מסדרים אותם כך המרכזים מכוסים בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
9
העברת גיליון עוגיות עם עובש לתנור ואופים עד שוקולד מתחיל להמס וקל להפיץ, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר מהתנור. השתמש כפית ועם תנועה הנעה להפעיל את קצה הכף סביב הקצוות של כל חלל כדי להבטיח כי שוקולד נמס לחלוטין מעילה על החלק התחתון של החלל. השתמש בחלק האחורי של הכפית כדי להחליק את "תחתית" של השוקולדים כי הם עם הפנים כלפי מעלה. לבסוף, בעדינות לנער את עובש סיליקון למעלה ולמטה קצת לכפות את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מניחים את מחצלת סיליקון במקרר במשך 1 שעה להגדיר.
12
הסר מהמקרר ולהפוך בעדינות את החללים לשחרר את השוקולד. השתמש בסכין חמאה כדי להחליק את הפתיתים ולהפוך את תחתית השוקולדים שטוח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה