לביבות לחם תירס בייקון עם מטבל חמאה פיקנטי
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז תן לביבות לחם תירס בייקון עם מטבל חמאה פיקנטי לנסות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, פפריקה, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו בייקון חמאה לחם תירס, בייקון חמאה לחם תירס, ו בייקון ברוקולי גבינה חמאה לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול או טיגון עמוק עם שמן הקנולה ל -350 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה שלבו את תערובת האפייה, קמח התירס והסוכר. מקציפים פנימה את הביצים והחלב עד להטמעה טובה.
מערבבים פנימה את התירס, הטימין, הפפריקה, הבייקון, החמאה המומסת והמלח והפלפל.
זרוק בזהירות את בלילת הלביבה בשמן חם, 1 כף גדושה בכל פעם. מטגנים בקבוצות של 8 עד 10 ומקפידים לא לצפוף את הסיר. מטגנים עד שחום ופריך, בערך 3 עד 4 דקות.
הסר את הלביבות לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים לצד מטבל חלב חמאה חריף.
מוסיפים את כל מרכיבי הטבילה לקערת הגשה ומערבבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![פארקר סנטה ברברה ריזלינג]()
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.