לביבות פולנטה עם אספרגוס וביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לביצים פולנטה עם אספרגוס וביצים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 285 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חניתות אספרגוס, גבינת פרמזן, פולנטאן בצינור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו כיסוני תירס ופולנטה, Fritters גבינה פולנטה מטוגנת, ו פולנטה עם פונטינן וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף פולנטה ואספרגוס; לבשל 8 דקות, מפנה פעם אחת.
לדחוף פולנטה ואספרגוס לצד מחבת. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים ביצים ומטגנים עד שהחלמונים נקבעים, כ -3 דקות.
מגישים ביצים על פולנטה חמה עם אספרגוס בצד.
1 גרם של עמילן עמיד לכל 1/2 כוס מבושל
גרגר רך, שמנת זה עשוי קמח תירס מבושל. באופן טבעי גבוה עמילן עמיד, פולנטה הוא גם עשיר בסיבים ומכיל כמות הגונה של חלבון, מדי. וזה רב-תכליתי. זה יכול להיות מבושל לתוך עקביות שמנת או אפוי לתוך מקלות פריכים. למעשה, אתה יכול אפילו להשתמש בו במקום לחם לבן כדי להכין קרוטונים.