לביבות (פנקייק תפוחי אדמה)
לביבות (פנקייק תפוחי אדמה) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו בצל, תפוחי אדמה ראסט, מי ברז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: פנקייק תפוחי אדמה (לביבות), לביבות (פנקייק תפוחי אדמה), ו פנקייק תפוחי אדמה מושלם (לביבות).
הוראות
מניחים את המים ואת לוח ויטמין C בקערה גדולה ומערבבים עד ויטמין C הוא מומס; להפריש.לגרוס את תפוחי האדמה דרך להב רטוש של מעבד מזון.
הסר את תפוחי האדמה גרוסים ולהתאים את מעבד המזון עם מצורף הלהב. עבודה בקבוצות, להחזיר את תפוחי האדמה למעבד המזון ואת הדופק עד שהם בגודל של גרגרי אורז.
מוסיפים את תפוחי האדמה לתערובת ויטמין C ומערבבים לשלב.לגרוס ולדפוק את הבצל במעבד המזון תוך שימוש באותה שיטה כמו עם תפוחי האדמה.
מוסיפים לקערה של תערובת תפוחי אדמה יחד עם ארוחה מצה, ביצים, מלח נמדד, ואבקת אפייה ומערבבים עד incorporated.
יוצקים 1/4 עד 1/2 אינץ ' של השמן לתוך מחבת גדולה וחום על חום בינוני גבוה. לאחר השמן חם מספיק כדי לטגן (אתה יכול לבדוק על ידי דבק כלי עץ לתוך השמן ולראות אם בועות נוצרות סביב הקצוות), להשתמש בכפית גדולה לרדת 3 עד 4 תלוליות של תערובת תפוחי אדמה (על 2 כפות נדיבות כל) לתוך השמן החם. אל תצטופפו במחבת. לשטח את הלביבות מעט עם החלק האחורי של הכף.מטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר את הלביבות למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח נוסף. חזור עם הבלילה שנותרה. כאשר אתה מגיע לסוף הבלילה, ללטף את התערובת עם מגבת נייר כדי להסיר כל נוזל עודף לפני הטיגון.
מגישים עם רסק תפוחים ו / או שמנת חמוצה, אם תרצה.