קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לביבות (פנקייק תפוחי אדמה)

לביבות (פנקייק תפוחי אדמה)
לביבות (פנקייק תפוחי אדמה) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו בצל, תפוחי אדמה ראסט, מי ברז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: פנקייק תפוחי אדמה (לביבות), לביבות (פנקייק תפוחי אדמה), ו פנקייק תפוחי אדמה מושלם (לביבות).

הוראות

1
מניחים את המים ואת לוח ויטמין C בקערה גדולה ומערבבים עד ויטמין C הוא מומס; להפריש.לגרוס את תפוחי האדמה דרך להב רטוש של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר את תפוחי האדמה גרוסים ולהתאים את מעבד המזון עם מצורף הלהב. עבודה בקבוצות, להחזיר את תפוחי האדמה למעבד המזון ואת הדופק עד שהם בגודל של גרגרי אורז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את תפוחי האדמה לתערובת ויטמין C ומערבבים לשלב.לגרוס ולדפוק את הבצל במעבד המזון תוך שימוש באותה שיטה כמו עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים לקערה של תערובת תפוחי אדמה יחד עם ארוחה מצה, ביצים, מלח נמדד, ואבקת אפייה ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים 1/4 עד 1/2 אינץ ' של השמן לתוך מחבת גדולה וחום על חום בינוני גבוה. לאחר השמן חם מספיק כדי לטגן (אתה יכול לבדוק על ידי דבק כלי עץ לתוך השמן ולראות אם בועות נוצרות סביב הקצוות), להשתמש בכפית גדולה לרדת 3 עד 4 תלוליות של תערובת תפוחי אדמה (על 2 כפות נדיבות כל) לתוך השמן החם. אל תצטופפו במחבת. לשטח את הלביבות מעט עם החלק האחורי של הכף.מטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
הסר את הלביבות למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח נוסף. חזור עם הבלילה שנותרה. כאשר אתה מגיע לסוף הבלילה, ללטף את התערובת עם מגבת נייר כדי להסיר כל נוזל עודף לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מגישים עם רסק תפוחים ו / או שמנת חמוצה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות