לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לכו לחנות וקנו ליווי: קרם ורסק תפוחים, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה באח גס ביד, העברה לקערה גדולה של מים קרים כמו מגורד. משרים תפוחי אדמה 1 עד 2 דקות לאחר אצווה האחרון מתווסף למים, ולאחר מכן לנקז היטב במסננת.
מורחים תפוחי אדמה מגורדים ובצל על מגבת מטבח מגלגלים בסגנון ג ' לי רול. לסובב את המגבת בחוזקה לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מעבירים תערובת תפוחי אדמה לקערה ומערבבים בביצה ומלח.
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות של 4 לביבות, כפית 2 כפות תערובת תפוחי אדמה לכל לביבה למחבת, מתפשטת לתוך סיבובים 3 אינץ ' עם מזלג. להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד תת הם השחמה, על 5 דקות. הפוך לביבות מעל ומבשלים עד תת הם השחמה, על 5 דקות יותר.
להעביר מגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח.
הוסף עוד שמן למחבת לפי הצורך. לשמור על לביבות חמות על מתלה חוט להגדיר במחבת אפייה רדודה בתנור.
* לביבות עשויות להיות עד 8 שעות קדימה. לחמם על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה בתנור 177°, על 5 דקות.* צורמת את תפוחי האדמה, השריית אותם בקצרה במים, ולאחר מכן לסחוט את הנוזל (כפי שעשינו כאן) שומר על הבלילה מלהפוך חום מהר מדי.