לביבות תפוחי אדמה כרישה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל יהודי. נסו להכין פנקייק תפוחי אדמה כרישה בבית. תמורת 1.04$ למנה , תקבלו מתאבנים שמגישים 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -10 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 329 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן קנולן, פירורי לחם, מלח ותפוחי אדמה אדומים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם לחג החנוכה . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה מוצק. נסו מרק תפוחי אדמה וכרישה שמנת , מרק כרישה שמנת תפוחי אדמה ומרק תפוחי אדמה כרישה ויוקון זהב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד לריכוך, תוך הוספת כרישה במהלך 3 הדקות האחרונות.
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה; מועכים עם ביצים, פירורי לחם, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים פנימה כרישה. מכסים ומכניסים למקרר לשעה.
מחממים כף שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. מורידים את הבלילה ב-1/4 כוסות לתוך השמן. מטגנים בקבוצות עד להזהבה משני הצדדים, תוך שימוש בשארית השמן לפי הצורך.