לביבות תפוחי אדמה פרונטו
פנקייק תפוחי אדמה פרונטו הוא ללא חלב וצמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 293 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שמן קנולן, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו צלעות תפוחי אדמה (לביבות תפוחי אדמה הודיות ממולאות בשר), פרונטו-גורים, ו נאצ'וס פרונטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים ובצל בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים תפוחי אדמה; מכסים ומעבדים עד קצוץ דק.
מעבירים לקערה קטנה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והקאיין.
מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. זרוק את הבלילה על ידי 1/4 כוסות לשמן. מטגנים בקבוצות עד להזהבה משני הצדדים, תוך שימוש בשמן שנותר לפי הצורך.
מגישים עם רסק תפוחים אם רוצים.