לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . לכי לחנות וקחי שמן קנולה, מניית עוף, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש, מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף, ו מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, מערבבים יחד את המלח, פלפל לבן, סוכר, רוטב סויה ורוטב צדפות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את העוף ומשתמשים במקלות אכילה כדי לערבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
3
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך כ 1 דקה, או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את הסלרי, הגזר והפטריות וממשיכים לטגן במשך כ 2 דקות, או עד חצי מבושל.
מוסיפים את העוף ו לטגן בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הסר מהחום, מערבבים באפונה, ומניחים את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
יש לשטוף את האורז ולתת לו לנקז מ 10 דקות במסננת הממוקמת מעל קערה. בינתיים, להביא את המניה לרתיחה ליד בסיר קטן ולאחר מכן לכסות כדי לשמור את זה חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בתנור הולנדי בעל תחתית כבדה או סיר דומה, מחממים את 3 כפות השמן הנותרות על אש בינונית-גבוהה. בחוזקה לנער את המסננת מחזיקה את האורז לגרש כל מים נסתרים, ולאחר מכן להוסיף את האורז לסיר. מערבבים כל הזמן עם כפית גדולה במשך כ 3 דקות, או עד הגרגרים אטומים ולהרגיש אור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מוסיפים את המניה ומצפים לרתיחה דרמטית. מיד לתת את האורז ואת מלאי מערבבים גדול, ואז להוריד את החום בינוני כך התוכן להתבשל ולכסות את הסיר. שים את האוזן שלך ליד הסיר ותשמע מבעבע עדין.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
במהלך 5 הדקות הבאות, לעודד את הדגנים לספוג את המניה ולבשל באופן שווה. כדי לעשות זאת, מעת לעת להסיר את המכסה, לתת את האורז גדול, מערבבים מהר, ולאחר מכן להחליף את המכסה. אני בדרך כלל לערבב את האורז 3 פעמים, בדרך כלל על 30 שניות לאחר קטניות קיטור להתחיל לירות מתחת למכסה. האורז הראשון ישחה במלאי ולאחר מכן בהדרגה להיות פחות קל לזוז. מכתשים קטנים ייווצרו גם על פני השטח. כאשר אתה בוחש בפעם השלישית, האורז צריך להיצמד קצת למחבת ורוב המניות נספגו. (אם זה לא הגיע לנקודה זו, להמשיך לבשל במשך דקה בערך ולבדוק שוב.) בשלב זה, רמת האורז ולהפוך את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
12
לחשוף ולהוסיף את הירקות ועוף וכל מיצים מן המחבת, להפיץ אותם באופן שווה על האורז. החלף את המכסה והמשיך לבשל במשך 10 דקות יותר. לחשוף ולבחוש את התוכן, גירוד התחתון כדי לשלב את כל החומרים. להחליף את המכסה, להסיר מהחום, ולתת את האורז לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
13
Fluff את האורז עם מקלות אכילה או מזלג ולאחר מכן כפית אותו לתוך 1 או 2 קערות הגשה או מגשים. אם קרום קטן נוצר בתחתית הסיר, לגרוף אותו החוצה לשרת את השברים בנפרד לכל מי שנהנה טעם פריך, אגוזי שלהם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה