קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות32
מגזין

לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר

לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר
לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . לכי לחנות וקחי שמן קנולה, מניית עוף, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש, מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף, ו מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים יחד את המלח, פלפל לבן, סוכר, רוטב סויה ורוטב צדפות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את העוף ומשתמשים במקלות אכילה כדי לערבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
3
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך כ 1 דקה, או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את הסלרי, הגזר והפטריות וממשיכים לטגן במשך כ 2 דקות, או עד חצי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
6
מוסיפים את העוף ו לטגן בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הסר מהחום, מערבבים באפונה, ומניחים את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יש לשטוף את האורז ולתת לו לנקז מ 10 דקות במסננת הממוקמת מעל קערה. בינתיים, להביא את המניה לרתיחה ליד בסיר קטן ולאחר מכן לכסות כדי לשמור את זה חם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
בתנור הולנדי בעל תחתית כבדה או סיר דומה, מחממים את 3 כפות השמן הנותרות על אש בינונית-גבוהה. בחוזקה לנער את המסננת מחזיקה את האורז לגרש כל מים נסתרים, ולאחר מכן להוסיף את האורז לסיר. מערבבים כל הזמן עם כפית גדולה במשך כ 3 דקות, או עד הגרגרים אטומים ולהרגיש אור.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מוסיפים את המניה ומצפים לרתיחה דרמטית. מיד לתת את האורז ואת מלאי מערבבים גדול, ואז להוריד את החום בינוני כך התוכן להתבשל ולכסות את הסיר. שים את האוזן שלך ליד הסיר ותשמע מבעבע עדין.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
במהלך 5 הדקות הבאות, לעודד את הדגנים לספוג את המניה ולבשל באופן שווה. כדי לעשות זאת, מעת לעת להסיר את המכסה, לתת את האורז גדול, מערבבים מהר, ולאחר מכן להחליף את המכסה. אני בדרך כלל לערבב את האורז 3 פעמים, בדרך כלל על 30 שניות לאחר קטניות קיטור להתחיל לירות מתחת למכסה. האורז הראשון ישחה במלאי ולאחר מכן בהדרגה להיות פחות קל לזוז. מכתשים קטנים ייווצרו גם על פני השטח. כאשר אתה בוחש בפעם השלישית, האורז צריך להיצמד קצת למחבת ורוב המניות נספגו. (אם זה לא הגיע לנקודה זו, להמשיך לבשל במשך דקה בערך ולבדוק שוב.) בשלב זה, רמת האורז ולהפוך את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
לחשוף ולהוסיף את הירקות ועוף וכל מיצים מן המחבת, להפיץ אותם באופן שווה על האורז. החלף את המכסה והמשיך לבשל במשך 10 דקות יותר. לחשוף ולבחוש את התוכן, גירוד התחתון כדי לשלב את כל החומרים. להחליף את המכסה, להסיר מהחום, ולתת את האורז לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
Fluff את האורז עם מקלות אכילה או מזלג ולאחר מכן כפית אותו לתוך 1 או 2 קערות הגשה או מגשים. אם קרום קטן נוצר בתחתית הסיר, לגרוף אותו החוצה לשרת את השברים בנפרד לכל מי שנהנה טעם פריך, אגוזי שלהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט