קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין

לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין
לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 94 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו גזר, רגלי ברווז, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. עונת הברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים גרגיר שמן, כ 2 כפות, על חום בינוני גבוה במחבת ovenproof גדול מספיק כדי להחזיק את הברווז בשכבה אחת צמודה. עבודה בקבוצות, חום את רגלי הברווז, צד העור למטה, כ 7 דקות. להעיף אותם ולאחר מכן חום בצד השני, על 4 דקות יותר. שמור את רגלי הברווז השחומות על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ברווז שלםברווז שלם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להשליך את רוב השמן, משאיר רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי. מטגנים את הירקות, ערבוב לעתים קרובות
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
התאמת החום במידת הצורך כדי למנוע שריפה, עד שהם מתרככים ו
6
להיות חום מקורמל עשיר, כ -12 דקות.
7
מוסיפים את רסק העגבניות ורוזמרין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתרכז ומחשיך, על 5 דקות. Deglaze המחבת עם יין, גירוד התחתון עם כף.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להחזיר את הברווז למחבת, צד העור למטה, הוספת כל מיצים שהצטברו על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הזיתים ומספיק מרק כדי בקושי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
טבעת מרק לרתיחה, ולאחר מכן להעביר את המחבת חשופה לתנור. צולה את הברווז בתנור, בודק כדי לוודא שהנוזל רותח
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בעדינות רבה. לאחר 45 דקות, להפוך את הרגליים מעל ולהמשיך לבשל, צליעה
12
הברווז עם צלימת נוזל כל 10 דקות עד שהבשר מתחיל
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
13
כדי להתכווץ מהעצם, כ -45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
14
כפית ולזרוק כל שומן שצף על פני השטח של נוזל צליה. התאימו את התיבול במלח ופלפל והגשו בקערות חמות ורדודות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון